Munkahelyen koedukált öltöző?
Igen, férfiak, nők egy helyen öltöznek. Egy pasi bármikor levetkőzik egy nő előtt, nem olyan nagy cucc, én fiú osztályba jártam, és amikor jöttek az öltönyök az összes fiú osztálytársam ott öltözött előttünk(hárman voltunk lányok.).
A pasik viszont legtöbbször aberráltak és megpróbálnak fotókat készíteni rólad miközben öltözöl(Tisztelet a kivételnek!). Ha ilyesmit tapasztalsz, akkor inkább öltözz át a mellékhelyiségben! Vagy várd meg amíg kimennek a pasik. Ha normálisak akkor nincs gond, lehet némelyik megfog nézni, de ennyi.
Én is voltam ilyen helyen, nem voltunk túl sokan, de nem jelentett problémát megvárni, hogy átöltözzenek a csajok.
Vagy ha épp úgy jött ki, hogy nem tudtam várni rájuk, akkor ők vártak, mert én olyan nettó 9 másodperc alatt öltözöm át.
Szóval hiába volt koedukált, sose volt bent egyszerre mindkét nem.
Nem mint ha bármi történt volna, vagy gondot jelentett volna, vagy akármi következménye lett volna... csak így alakult ki.
Mint ahogy benned is felmerült ez a kérdés, mi is úgy gondoltuk, hogy egyszerűen ez a szokás, nem akartuk a másik komfortérzetét csökkenteni, meg mindenkinek más az ingerküszöbe, valaki zavarbaj ön, stb, ezt nem lehet tudni, szóval úgy voltunk vele, jobb a békesség, és elébe mentünk minden problémának azzal, hogy megvártuk egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!