Mit képzelnek a vendéglátós munkáltatók amikor a szakácst kereső hirdetésekben a bruttó 400 ezret(nettó max 270-et) különösen kiemelkedő fizetésnek írják?
Figyelt kérdés
Persze közben a szakács feladata a menü megtervezése, menüforgók, változatos havi/szezonális ajánlatok kialakítása tehát kreativ legyen.
Ezenkivül mindent a raktárban neki kell számon tartani,összeirni rendelni stb, a készletekre felügyelni és rendszeresen beszámolni annak állopatáról.
A higéniás előírások betartása és azzal járó minden papírmunka is.
Legyen rendkivül terhelhető is rugalmas is.
Ezt mindezt ennyi semmi pénzért, elképesztő.
2021. máj. 16. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!