Mit képzelnek a vendéglátós munkáltatók amikor a szakácst kereső hirdetésekben a bruttó 400 ezret(nettó max 270-et) különösen kiemelkedő fizetésnek írják?
Persze közben a szakács feladata a menü megtervezése, menüforgók, változatos havi/szezonális ajánlatok kialakítása tehát kreativ legyen.
Ezenkivül mindent a raktárban neki kell számon tartani,összeirni rendelni stb, a készletekre felügyelni és rendszeresen beszámolni annak állopatáról.
A higéniás előírások betartása és azzal járó minden papírmunka is.
Legyen rendkivül terhelhető is rugalmas is.
Ezt mindezt ennyi semmi pénzért, elképesztő.
Nekem kicsit komédiába csapott át ahogy olvastam ezeket,kb több ember munkakörét végezze el szarért húgyért.
Nem hittem volna hogy ennyire siralmas a fizetés
De mégis csak szakácsnak vannak hirdetve, tulajdonképpen rá van tolva jelentkezőre több feladat is ahhoz képest egyáltalán nem jó fizetés.
Amiről te beszélsz hogy kifőzde, ott nettó 180 ezer volt a legnagyobb összeg amit láttam, vagy kérdeztem :D
Kezdő gépészmérnökként keresek ennyit.
Nem becsülöm le senki munkáját, félreértés ne essék, de ha diplomásként, hiány szakmában ennyit keresek, nem értem, egy szakács ezt miért kevesli?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!