Miért nem keresnek más munkahelyet egyes vendéglátosok akik elvesztették a munkahelyüket?
Itt BP. rengeteg munkalehetőség van és nem értem miért sírnak ha van egy kis fizikai munka. Jó a 3 műszak az maga a halál stb.
De átmenetileg, miért nem jó?
Vidéken 3x ennyit dolgoztam, mint itt BP-en fele ennyi pénzért. Olyan jó munkahelyek vannak.
Sokan inkább mennek külföldre mosogatni 300-ért mint elmennek a gyárba ahol mindent adnak, munkaruha, kaja, jutatások stb.
300-ért senki nem mosogat sehol. Egy osztrák minimálbér, amit 10/6 soproni keres (a maradék 3 felette, 1 alatta), 13-14. havival olyan 1600-1700€ nettó.
Nem sok, nem arról van szó, de messze nem is 300.
azért kérdező mosogatás és mosogatás között kulönbség van.
Kulföldön berakod a mosogatógépbe a cuccokat azt 5perc és megvan, itt sok helyen kézzel vájkálsz a moslékban😄 kb.ilyen szintkulönbséggel.
Itt én nem lennék az az tutti, de kulföldön miért ne 1500eur. normális bejelentéssel stbstbstb
"nem értem miért sírnak ha van egy kis fizikai munka"
Ezt most komolyan képes voltál beleírni egy vendéglátósokhoz címzett kérdésbe? Úgy nagy vonalakban tisztában vagy vele, miből áll a vendéglátós munka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!