A sz**rátetovált, fültágítós, színeshajú, lázadó külseű fiatalokat hogy nem rúgják ki a munkahelyükről?
Továbbra is felszínesnek tartom hogyha valaki tetkó vagy fültagito miatt megvet embereket.
Engem tudod mi szokott érni? H9gy dohányzom. Egy vénasszony beszólt hogy nem gond, az én egészségem. Erre csak annyit mondtam, hogy ahogy mondja az én dolgom, de engem sem zavar, hogy maga nem cigizik. Ott csak hápogott a ven picsa mert nem tudott mit mondani.
Számodra nem kulturált az ilyen megjelenés, de lehet hogy 3x több esze van mint sok más kollégádnak.
Nem nyújtok annyira bizarr látványt, de mikor felvettek élénk színű volt a hajam, erősen sminkeltem és elég extrémen néztem ki. Mára fekete a hajam, de így is eléggé kemény a külsőm.
Nincs közvetlen kapcsolatom az ügyféllel, a szakmai interjún meg remekeltem. Nem a kifutóra küldenek meg öregasszonyok közé, hogy ítélkezzenek rajtam, hanem programozni. És látszólag jobban el tudom végezni a munkám, mint azok a drága "normális kinézetű" emberek, akik szerint nem kellene, hogy legyen állásom a kinézetem miatt. Biztos ők ia tökjó munkaerők, ha ennyi idejük van a fejlődés mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!