Az normális ha 30 évesen élem a lázadó korszakom?
Pirszinget csináltattam tetkót is akarok, a hajam és a ruháim vadóc és rockeresek, leszarok mindent és mindenkit, a lakásom rendetlen, tini filmeket és meséket nézek, rákaptam a fűre is, a munkám hanyag lett és vissza beszélek a főnöknek is. Nagyon élvezem ezt a laza stílust de mások szerint ez gyerekes
De nem voltam mindig ilyen kb másfél éve kezdődött nem tudom mi ütött belém. 30/L
Szerintem ameddig ez nincs rossz hatással a megélhetésedre/egészségedre, semmi gond nincs ezzel. Mondjuk a főnöknek visszabeszélés és hanyag munka erre pont nem enged következtetni, de a többivel semmi gond szerintem.
Egyébként én is ebben vagyok, csak már kész a fél karomon a tetkó, meg nem füvezek :D Annyi hogy én 27 vagyok, és fiú.
17-től 26 éves koromig komoly kapcsolatban voltam, szerintem onnan fúj a szél. Neked nem volt ilyesmid?
Milyen volt a tini korod?
Lehet, hogy csak most éled ki a tini korszakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!