Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Normális, hogy bejönnek a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy bejönnek a lázadó csajok?

Figyelt kérdés
Eddig nem igazán tudtam belőni a női ideálomat, ma viszont amikor egy kávézóban ültem, megláttam egy lányt, akinek szürke haja volt, benne pedig ilyen színes átmenetekkel,fekete felsőben, és szoknyával, és egy gyönyörű tetoválással a combján, és aaahwww *_* Ez azért furcsa kicsit, mert amúgy én egy sportos, sokak által jóképűnek mondott, "jófiús" srác vagyok, de ő valamiért megfogott, és ezt többször is észrevettem már ilyen lányoknál. A nike airmaxes, p***anadrágos tömeglányok viszont annyira hidegen hagynak. Más is így van ezzel? Igaz, hogy az ellentétek vonzzák egymást? 17/F

2018. jún. 23. 22:11
 1/5 anonim válasza:
100%
Én meleg vagyok, de valamiért ezek a lányok még az én érdeklődésemet is felkeltik:D Na nem szexuális értelemben, csak valahogy érdekesek.
2018. jún. 23. 22:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Esetleges kuszaságért, vagy helyesírási hibákért elnézést, kicsit fáradt vagyok. :P
2018. jún. 23. 22:14
 3/5 anonim ***** válasza:
68%
Normális. Ez lehet egy plusz pont náluk esetleg, hogyha neked külön bejön ez az öltözködés; de ez nem azt jelenti, hogy csak ők jönnek be; de még az is lehet, hogy főleg ők. De az is lehet, hogy véletlenül az ilyen stílusú lányok közül kerül ki a legtöbb, aki tetszik neked. (Szerencse v véletlen: Isten állruhában ---azt hallottam.) Meg amúgy lehet pont annak az adott csajnak jó kisugárzása is, de nem feltétlenül a ruha teszi az embert. Meg akár lehet reinkarnációs találkozásra is visszavezetni a vonzalmadat iránta. Mert még az is elképzelhető, viszont totál elképzelhető az is, hogy nem volt dolgotok még előző életeitek során soha egymással.
2018. jún. 23. 22:25
 4/5 anonim ***** válasza:
#3 Számból vetted ki a szót! :D
2018. jún. 23. 22:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne normális? Ők is emberek, csak eltér a stílusuk az átlagtól. Amúgy leírtak alapján annyira nem is tűnik extrémnek mint mondjuk Julia Zelg.
2018. júl. 27. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!