Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejönnek ezek a Fiúk?
Sziasztok.
Kíváncsiságból kérdezem, hogy nektek bejönnek-e azok a Fiúk akik nem teljesen edzettek, inkább aranyosabbak, kedvesebbek.
Itt nem a melegekre gondolok :D és az ilyen rosszul kinéző emberekre.
16/F
A mai lányoknak (nevezett divatp¡csáknak) pont nem fontos ,hogy a "fiú" (akin sokszor több a vakolat mint a lányokon) edzett legyen ,inkább az érdekli őket ,hogy pénz jöjjön a p¡csájukból és úgy öltözködjenek mint 1900 körül a cirkuszi majmok.
A normális ,érett gondolkodású lányok akik hosszú távra terveznek teljesen megelégszenek azzal,ha szeretetet kapnak ,mindegy nekik ,hogy hogy néz ki a fiú.
A csúnya gyerekből keményen dolgozó férfi lesz ,a "szép" elkényeztetett buz¡ pedig követheti Gagastar Milán példáját és mehet külföldre luxusbuz¡nak
Az aranyos fiúk nagyon aranyosak:D
Annyira jó szokott lenni a kisugárzásuk, hogy nekem nagyon bejönnek:)
16L
Az hogy edzetlen az elég tág.... De bizonyos határokon belül szerintem nincs vele baj.
16/L
Pedig senkinek nem árt az edzés a testmozgás azért ;)
16F
'nem teljesen edzettek, inkább aranyosabbak, "
Hogy miért zárja ki egymást a kettő..
Ez nagyon klisé lesz, de hosszútávon a belső számít, nem a külső. :D Az én zsánerem a nálam legalább fél fejjel magasabb, edzett fiúk... Ezzel szemben aki most jön be, épp hogy magasabb nálam és minden csak nem edzett. Benne abszolút a személyisége fogott meg, nagyon aranyos.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!