Mennyi idős korig normális, ha az ember "lázadó" természetű?
Konkrétan magamról beszélek.
Huszonéves vagyok, diplomás, az a tipikus "fehérgalléros" munkahelyem van.
Viszont, amiben eltérek a kotrásaimtól (huszonévesek),hogy még mindig nagyon lázadó természetű vagyok.
Ez a lázadó jelleg egészen az érettségiig erős volt,dohányzás a WC-ben, piercingek, lógás, amit csak ellehet képzelni...stb.
Egyetemista koromban elkezdett sorvadni, viszont teljesen sohasem tűnt el.
A mai napig szeretek autóval gyorsan hajtani az autópályákon olykor "rossz oldalról" előzni.Vagy, amikor átértek a német határon, az első boltban veszek egy sört és vezetés közben megiszom.
De a munkámban is, először mindig azt keresem, hogy mit,hogyan lehet kritizálni.Nagyon kritikus vagyok, a főnököm ezért egyszerre szeret is és utál.
Munkahelyen, ugyebár rugalmas a munkaidő, de a kollégák mindegyike fél 8-kor már ott van.Én viszont 9 előtt sohasem megy be.Miért?Csak.
Én nagyon próbálkoztam komolyan válaszolni.
De erre mit lehet mondani? 😀
Mit?
Hát ennyit: aki hülye, három pont
el kell, h keserítselek: ez nem lázadás, simán idióta vagy.
a lázadásnak nem az a lényege, h szabályokat szegjünk meg, hanem az, h máshogy érje el az ember a neki tetsző dolgokat, mint a megszokott út.
amit te csinálsz, az felelőtlen idiótáskodás, szégyeld magad!
Bocs, véletlen elküldtem.
*Hogy halálba zavarjon, azt nem kellene hagyni. Vagy a szakadékba hajt a lázadó élet vagy a csúcsra. Nem mindegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!