Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » AzRTL-es kvízekben a kérdéseke...

AzRTL-es kvízekben a kérdéseket normális szósorrendben feltenni miért nem tudják?

Figyelt kérdés

2019. júl. 16. 18:40
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Például?

Csak hogy el tudjuk dönteni, ki szerint "normális" az a normális, tekintve, hogy neked ezt a kérdést nem sikerült normális szósorrendben feltenni.

2019. júl. 16. 18:43
 2/10 A kérdező kommentje:
A kérdőszóval kell kezdeni a kérdést
2019. júl. 16. 18:47
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
Így van. A te kérdőszavad a "miért", mégsem azzal kezdted a kérdést. Majd utána kérj számon mást, ha neked is megy.
2019. júl. 16. 18:51
 4/10 1112 ***** válasza:
78%
Én még nem néztem meg egy ilyet se, szóval nem tudom, van-e hibás; de ha van, ott is emberek dolgoznak. Szerintem szóval ez egy bocsánatos bűn, ha pl felcserélik a szavakat. Meg pl a magyar nyelv gazdag nyelv; gazdagon lehet variálni:)
2019. júl. 16. 18:54
 5/10 1112 ***** válasza:
38%

*Jó, azér' talán nem mindenféle képpen; de na!!:)

Meg egyébként, ha érthető amúgy , tehát nem fullra sületlenséget kérdeznek pl, akkor örülj neki, hogy csináltak ilyet:)

Most ezeken pl ne akadj fönt, meg tényleg, neked is hátrébb van a kérdőszó, nem a mondat elején, mégis rendben van, mégis értjük:):) Tehát jó. :) Szóval ha csak ennyi lenne a kifogásod, akkor szerintem ne töprengj ezen:):) Mert akkor az ott pl nem hiba, de ha még az is lenne, fölösleges rajta töprengeni:)

2019. júl. 16. 18:56
 6/10 A kérdező kommentje:
3-as! Képzeld iróniából írtam így, mert ők is így írják
2019. júl. 16. 18:56
 7/10 anonim ***** válasza:

1-es vagyok.

"A kérdőszóval kell kezdeni a kérdést"

Ha ezzel tisztában vagy, akkor a saját kérdésedet direkt tetted fel rtl-es stílusban, hogy ezzel mutass rá a hibára?

2019. júl. 16. 18:58
 8/10 anonim ***** válasza:
Á, egyszerre írtunk! :D
2019. júl. 16. 18:59
 9/10 A kérdező kommentje:
7-es pontosan így van
2019. júl. 16. 19:00
 10/10 anonim ***** válasza:
69%

Még mindig 1-es, mondom -többek között- miért nem nézek ilyen foskupac csatornákat, miért szoktam le pl ilyen fókusszerű foskupacokról.

Egy összetett mondatban, nem a kötőszó előtt hagynak szünetet (beszéd közben) hanem utána! Teljesen természetellenes, de ugyebár rettentő nagy szükség van erre a mesterkélt dinamikára... Hát, csinálják. Én meg nem hallgatom, nem nézem.

Van spektrum, nat.geo. stb...

2019. júl. 16. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!