Jópofizni is kell a munkahelyünkön ha meg akarjuk tartani az állásunkat,Vagy elég csak dolgozni is?
Nekem van jókedvű,jó pofizos munkatársam de nem dolgozik...én dolgozom,úgyhogy sokszor nem elég csak dolgozni...beszélgetek,elvagyok én is velük, de ha munka van akkor az az első.Ha mindenki poénkodna a cég csődbe menne.Már nagyon elegem lett az illetőből odacelozgattam neki párszor. Pl.amikor ott ült a gépnél és mentem adatokat betáplálni elég élesen megmondtam neki párszor nekem dolgoznom is kell a gépen senki nem fogja helyettem megcsinálni.Tele voltunk munkával ő meg csak ott lazult mondta ő a terep munkás csak van amikor terep munka napokig nincs vagy az maximum 1,5 óra és kis cégről van szó mindenki csinál mindent és könnyebb ha hárman csináljuk nem ketten
Azóta dolgozik bekapcsolódik de nézné,hogy kihúzza magát.Úgy kell emlékeztetni nonverbális kommunikációval ha már a főnök nem tesz semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!