Mire figyeljünk és milyen buktatói lehetnek ha párommal közös a munkahelyünk?
Munkahelyen meg kell tartani a két lépés távolságot. Otthoni témák minimalizálva, nincs pusziszkodás. Ne vegye észre senki, higy ti most éppen imádjátok egymást, vagy rossz passzban van a magánéletetek. Szerintem ennyi.
Otthon pedig a munkát kell félretenni.
A buktatója az lehet, hogy minden időtöket együtt töltitek.
Ha mód van rá, nem melóznék a férjemmel egy helyen.
Előttem jó dolgokat írtak már.
Nem kell látnunk kivel milyen munkakapcsolatba vagyunk, kivel mennyit hüléskedünk.
Nálunk elég sok a viccelődés, nagyon sokan vagyunk, és ez, kivédhetetlen.
Gyanítom sok vita lenne ebből. Mindkettőnk részéről.
( Felhívtak a melóhelyről. és óhatatlanul hozta a formáját a kolléga, incselkedettt velem. Nem csak velem szokott, Ő ilyen. Mással is szokott. Bajba voltam, mert azt hittem kihallatszik az ő hangja, és az, amit mond. Azt hiszem maradokez a buta telefonyom mellett :P Lánykánk engem hívott, de a férjem vette fel a telot. És biza semmit nem hallottam a beszélgetésből. Mármint a lány amit mondott. Na akkor kicsit megkönnyebbültem ).
Zárójeles dolgot csak azért írtam le, előbb utóbb ilyen, vagy hasonló is megeshet veletek is. Konfliktus forrása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!