Meddig kellene tűrni, hogy valaki szülés után visszajön dolgozni, hozza a gyereket is magával, napi 6 órából 4-et a gyerekkel van, az ő munkáját meg másoknak kell megcsinálni?
Figyelt kérdés
Van egy nő, akit elhagyott a férje, és visszajött dolgozni. Ezzel alapjáraton nem is lenne semmi baj, ha a gyereket nem hozná be magával, aki folyamatosan ordít. Emiatt lassabban halad a munka, plusz ugye még az ő munkáját is sokszor nekünk kell megcsinálni (a határidőseket), a mi munkánk meg otthonra marad. Már unom, hogy mindig én legyek toleráns, mindig én nyeljek le mindent, csak mert ő egyedülálló. Nekem is van családom, nekem is van 2 gyerekem, akik annyit látnak belőlem, hogy eszeveszettül gépelek otthon, és folyamatosan meg vagyok csúszva. Mindig azzal érvel, hogy neki nehéz egyedül, amit én maximálisan megértek, de nehogy már mi sz.junk azért, mert ő a babócáját szopiztatja meg nem csinál semmit. Megnyugtatni se tudja a gyereket, folyamatosan sír.2021. márc. 4. 08:26
11/15 anonim válasza:
Nem nektek kell tűrni, hanem jelezni a felettesnek, hogy ez rossz hatással van rátok is és a munkára is. Viszont akármennyire is idegesítő a helyzet, biztos nem úgy adnám elő, hogy letámadom a gyerekes kollégát és fújok rá, mert az nem fog javítani a helyzeten. Az ilyesmit asszertíven kell intézni.
12/15 anonim válasza:
😱
Belegondoltam a főnök h nézett volna ha a 2 CNC gép között egy gitterboxban ott a baba velem. 2 felrakás között odahajolok, megszoptatom 😅
Mekkora a baba?
Miért nem adja bölcsibe?
Miért nem megy home officeba (ha már olyan a melóhely h a baba bemehet, gondolom a melót is hszalehet vinni)
Ezt efyáltalán nem lehet, és nem is kell tolerálni.
13/15 anonim válasza:
Vele kellene megértetni, hogy ha a gyereke miatt csúszik a munkákkal, akkor azt neki kell hazavinnie, és bepótolnia.
A munkahely,és a kollégák ígyis átlagon felül toleránsak; pofátlan dolognak tartom, hogy ezzel még vissza is él azzal, hogy nem is igyekszik elvégezni normálisan a munkáját.
Ez az a kategória, amit már nem kell tűrni.
14/15 Metionin válasza:
Semeddig, ennyi erővel akkor mindenki bevihetné a gyerekeit. Vagy dolgozzon otthon (ha te meg tudod csinálni, akkor ő is) vagy adja a gyereket bölcsibe, indokolt esetben 4-6 hónaposan is beveszik.
15/15 anonim válasza:
Covid alatt hogy engedik ezt?!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!