Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Jogos, hogy emiatt lecseszett...

Jogos, hogy emiatt lecseszett a főnök?

Figyelt kérdés

Nem most történt, még karácsony előtt, mielőtt jöttek az ünnepen, 2 hétig leállás volt. Én jöttem az utolsó napig, és akkor vittem volna ki a szemetet. A kukáknál pont találkoztam a főnökkel, aki rám mordult, hogy pont most kell lehoznom a szemetet, tegnap vitték el, most itt fog 2 hétig bűzölögni. Mondom és nekem honnan kellett volna tudnom hogy mikor viszik el, akkor miért nem szóltak, hogy mindenki vigye ki a szemetét addig? A másik meg hogy kit érdekel ha itt bűzölög bent, úgyis mindenki otthon lesz... úgy éreztem csak kötözködni akar, vagy tényleg akkora bűn hogy ott hagytam aszalódni a szemetet 2 hétig? És akkor se szándékos volt, mert nem tudtam mikor nemtudzam, hogy előző nap viszik el? Akkor miért nem szóltak? Megérdemeltem ezt a hangnemet?

L/24

2021. febr. 2. 08:12
1 2 3 4
 31/31 anonim válasza:
Nektek is szokott olyan érzésetek lenni hogy bármit is csináltok sose lesz elég jó nekik?
2022. jan. 25. 18:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!