Online meeting esetén problémázhat a főnök azon hogy home officeban levő anyuka otthagyja a meetinget mert a kisgyereke sír bepisilt stb?
Hát nem is értem mit várna a főnök. Anyuka feláll és otthagyja az értekezletet mert a másik szobában bömböl a gyerek. Mit vár hogy becsukja az ajtót és hagyja bömbölni? Vagy azt hiszi a gyerek egy gép amin van egy on/off kapcsoló???
Hát jó hogy a gyerek az első. Mit tegyen vele zárja a pincébe mert a nagyméltóságú főnök úr épp beszélni méltóztatik?
nem értem, de komolyan nem! mi lenne az elvárás?
Mert anyuka maga mellé veheti a gyereket az ölébe értekezlet alatt is, na de abból minden ,lesz csak tárgyalás nem.... akkor a gyerek a kamerába üvölt. AZ jobb?
El kéne dönteni hogy gyesen/gyeden vagy-e vagy pedig dolgozol.
Gondold el, ha másnak is van otthon kisgyereke, és ugyanúgy nem oldja meg a felügyeletet meeting alatt, akkor mindig egymásra várnátok.
Meg sejtheti a főnök, hogy így mennyit és mennyire dolgozol hatékonyan.
"El kéne dönteni hogy gyesen/gyeden vagy-e vagy pedig dolgozol."
??? A gyesen vagyok és dolgozom. Még mi a kérdés? Jómagyar csaló kkv aki megfenyegetett hogy gyes akármi őt nem érdekli vagy munka vagy agyő. Magyarország.
"és ugyanúgy nem oldja meg a felügyeletet meeting "
Csak nem mindegy hogy egy 3-400-at keresőnek kell bébiszittert keríteni vagy egy minimálbéresnek. ennyi.
"És ha bejárnál dolgozni, addig ki lenne a gyerekkel?"
SENKI mert nem járnék be dolgozni ilyen marha egyszerű. Otthagynám.
" neked nem kell viselkedned,"
Gyerekkel is megbeszéled? Várlak! Tárgyald le vele hogy 8-16h néma kuss és se kaki se pisi se enni se semmi. Vállalod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!