Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Online meeting esetén problémá...

Online meeting esetén problémázhat a főnök azon hogy home officeban levő anyuka otthagyja a meetinget mert a kisgyereke sír bepisilt stb?

Figyelt kérdés

Hát nem is értem mit várna a főnök. Anyuka feláll és otthagyja az értekezletet mert a másik szobában bömböl a gyerek. Mit vár hogy becsukja az ajtót és hagyja bömbölni? Vagy azt hiszi a gyerek egy gép amin van egy on/off kapcsoló???

Hát jó hogy a gyerek az első. Mit tegyen vele zárja a pincébe mert a nagyméltóságú főnök úr épp beszélni méltóztatik?

nem értem, de komolyan nem! mi lenne az elvárás?

Mert anyuka maga mellé veheti a gyereket az ölébe értekezlet alatt is, na de abból minden ,lesz csak tárgyalás nem.... akkor a gyerek a kamerába üvölt. AZ jobb?

2021. jan. 28. 09:37
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
79%

"Na mert az a kollega aki állóképet ad magáról a meetingen és mikrofonja off, az biztos 100%ban ott van mi?"

Nem összekeverendő a szezon a fazonnal.

Egyrészt egy meetinget nem bekapcsolt mikrofonnal ülünk végig. Rémes amikor hapci-kuckuck-egészségedre-hihi-fúrűs-zörgés meg hasonlók miatt akadozik a vonal, mert mindenki bekapcsolt mikrofonnal ül.

Azt, hogy a videót meg nem kapcsolod be az nem egyenlő azzal, hogy nem figyelsz a meetingre.

Attól, hogy valaki mute+camera offon van, akkor még tud szólni, hallgatni a meetinget, ha kell kimuteolja magát és hozzászól, de attól még a gép előtt ül és részt vesz a meetingen.

2021. jan. 28. 10:17
 22/38 A kérdező kommentje:

"Oldd meg úgy, hogy másnak egy meeting szintjén se legyen rá terhe. "

Hát ezzel nem volt nem lesz gond. Garantálom neked hogy megoldom. Most is megoldottam.A gyerek az első, mindenki más meg utána. Még a szarf***ú főnök is akárki is ő.

Még ő is.

Nem tetszik neki, hát nem tetszik. Ez van. Természetesen bármikor bármilyen értekezletet munkafolyamatot otthagyok azonnal ha a gyerekkel valami van. De azonnal. Ő az első.

Ez semmiféle kérdés alapja nem lehet.

Akinek nem tetszik kapja be.

2021. jan. 28. 10:19
 23/38 anonim ***** válasza:
74%
De miért nincs bölcsiben?
2021. jan. 28. 10:20
 24/38 A kérdező kommentje:

Ezt a két-három hetet már kihúzom, utána vége a home- nak én személyesen vissza nem megyek az fix, így akkor ennyi volt.

De ebben a 3 hétben ami még van, meg úgy oldom meg az ilyen ügyeket ahogy tudom és akarom. Akinek nem tetszik, annak ne tetsszen.

2021. jan. 28. 10:21
 25/38 anonim ***** válasza:
84%

A kikapcsolt mikrofon alapvető egy meetingen. A legtöbb helyen nem várnak kameraképet, mert annyira leterheli a rendszert, hogy szétfagy. Szóval az, hogy a főnök tudomást szerzett arról, hogy te a gyereked istápolod, azt jelenti, hogy szándékosan zavartad a meetinget a gyerekeddel, ami szerintem is felháborító. Én is szoktam meeting közben mást csinálni, akár kutyát sétáltatni is. Headset rajtam van, le vagyok némítva, hallgatom, amit mondanak, de ha kérdeznek hozzá tudok szólni, akárhol vagyok.

Nagyon irritálónak és pofátlannak kell lenni ahhoz, hogy feltűnjön, ha meeting közben mást is csinálsz...

2021. jan. 28. 10:23
 26/38 anonim ***** válasza:
94%
Ha amúgy is otthagyod, és lesz*rod mindenki véleményét, akkor minek hőbörögsz a gyakorin? Nem tök mindegy?
2021. jan. 28. 10:24
 27/38 anonim ***** válasza:
9%

20#

Szerintem Neked közöd nem volt még egy gyerekhez. Rád sem kíváncsi ám senki, ha amúgy ilyen mocskos undorítóan tudsz vélekedni egy anyáról.

Mielőtt még nem volt gyereke, azelőtt állítom, hogy a kérdező is tudott normálisan koncentrálni és tisztességesen dolgozni. Nem tudom...téged anyukád vajon, hogy nevelt? Akkor gondolom jó volt amikor tudtál enni, mert volt miből neveljen.

Jelenleg még bölcsöde sincs... hova tenné a gyereket?

Emberek nem hiszem el, hogy így viselkedtek egymással!

2021. jan. 28. 10:26
 28/38 anonim ***** válasza:
72%
#27 Neked meg úgy latkm, hogy egy normális munkahelyhez nem volt még közöd.
2021. jan. 28. 10:29
 29/38 anonim ***** válasza:
12%

28# hogyne lenne... és van kolleganőm, akinek gyereke van. home officeban dolgozik, pedig ikrek mellett Neki sem egyerű.

Ja és hadd tegyem hozzá... senki sem irigyli azt a pénzt tőle, amit 6 órában kap, tisztességesen dolgozik a gyerekei mellett, akik sokszor betegednek le..

2021. jan. 28. 10:32
 30/38 anonim ***** válasza:
84%
29: ott nem viselnék el ezt a putris viselkedést, drágám.
2021. jan. 28. 10:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!