Nem szeret a főnök?
Hozzám alig jön be. Másokhoz sokkal többször bemegy, naponta legalább, hozzám meg hetente egyszer ha nagyon szükséges. Miért csinálja ezt? Nem vagyok neki szimpatikus? Nem szívesen lát engem?
L/24
Egy kicsit az önbecsüléseden kéne javítanod.
Hülyeség ebből azt következtetni, hogy nem szeret. Azok vonnak le ilyen következtetéseke, akiknek alacsony az önértékelésük.
Valószínű szorosabb kapcsolatba van a többiekkel, mint veled. Ennyi. Mert te talán nem nagyon kezdeményezel vele beszélgetést, nem igaz?
Ha én lennék az a főnök és így viselkednék, annak valószínű nem az lenne az oka, hogy téged kevésbé szeretlek, hanem inkább olyasmi, hogy jobban el vagyok a többiekkel. Ennek több oka is lehet, pl mert a többiekkel közvetlenebb a beszélgetés, jobbak a témák, jó humoruk van, vagy jó ötleteik, közvetlenebbek, jobban hasonlít a stílusuk ...stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!