Nem szeret a főnök?
Hozzám alig jön be. Másokhoz sokkal többször bemegy, naponta legalább, hozzám meg hetente egyszer ha nagyon szükséges. Miért csinálja ezt? Nem vagyok neki szimpatikus? Nem szívesen lát engem?
L/24
Szerintem semmi rosszat ne feltételezz. Én nem hinném, hogy azért tenné, mert nem szeret. Ha nem szeretne akkor állandóan kiszúrna veled, direkt keresztbe tenne, kigúnyolna..stb. Tehát tuti éreztetné veled. Szóval addig, amig ilyesmik nincsenek ne feltételezz ilyet, mert valószínű ő nem is gondol ilyenre csak te.
Egyébként ha mindig ilyenekre gondolsz, akkor a tudatalatti testbeszéded is azt fogja tükrözni a főnököd felé, hogy valami nem oké. És lehetséges hogy a főnököd, meg tudatalatt azt olvassa le rólad, hogy te nem bírod őt. (El tudom képzelni, hogy ebbe a fázisba vagy már)
Holott ugye ennek valószínű semmi alapja nincs, csak egy alacsony önértékelésből származó ésszerűtlen következtetés.
Szerintem komoly kommunikációs problémáid vannak.
Ez egy munkahely, akármilyen introvertált is vagy, muszáj kommunikálni, tartani a kapcsolatot, nemcsak a főnökkel, hanem a közelebbi kollégákkal is. A munkahelyen egy csapatot alkottok, kell a kommunikáció.
Azt ajánlom, szoktasd magad hozzá, hogy minél többet beszélj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!