Online meeting esetén problémázhat a főnök azon hogy home officeban levő anyuka otthagyja a meetinget mert a kisgyereke sír bepisilt stb?
Hát nem is értem mit várna a főnök. Anyuka feláll és otthagyja az értekezletet mert a másik szobában bömböl a gyerek. Mit vár hogy becsukja az ajtót és hagyja bömbölni? Vagy azt hiszi a gyerek egy gép amin van egy on/off kapcsoló???
Hát jó hogy a gyerek az első. Mit tegyen vele zárja a pincébe mert a nagyméltóságú főnök úr épp beszélni méltóztatik?
nem értem, de komolyan nem! mi lenne az elvárás?
Mert anyuka maga mellé veheti a gyereket az ölébe értekezlet alatt is, na de abból minden ,lesz csak tárgyalás nem.... akkor a gyerek a kamerába üvölt. AZ jobb?
30#
Akkor kedvesem, Te jelenleg miért nem a munkáddal foglalkozol és itt fontoskodsz, meg bírálsz embereket?
Dolgozgassál szépen a tökéletes nem putris munkahelyeden, ahol nem dolgoznak anyák. Aztán örüljél szépen annak.
A kérdezőnek pedig kitartást kívánok :) (nem csak a munkához, hanem az érdekes emberekhez)
"Jómagyar csaló kkv aki megfenyegetett hogy gyes akármi őt nem érdekli vagy munka vagy agyő. Magyarország." -
de kérdező, akkor miért nem a munkaügyi bíróságra mész? Ha te elfogadtad ezeket a nem tiszta, nem legális feltételeket, akkor ne ide gyere panaszkodni, te is cinkos vagy és élteted ezt a rendszert.
Egyébként én munkáltatóként megértem, ha valakinek gyereke, kutyája, macskája stb. van, és elő is fordulhat, hogy valami hirtelen közbejön egyszer-kétszer. De ha ez rendszeres, akkor felmerül bennem nyilván, hogy el tudod-e rendesen végezni a munkádat.
A közösségre nézve sem korrekt, hogy elnézem, hogy te kilogolsz a meetingekből, mert sír a gyereked, ez bizony rombolja a morált. Nem tolerálnám hosszútávon és javasolnám, hogy keress megoldást rá, vagy el kell búcsúznunk.
", hogy keress megoldást rá, "
És meg megkérdezném hogy éééééés miből drága főnök úr? Abból a 140 nettóból amit maga fizetésnek gondol itt Pesten, abból?
Adjon 300at majd megoldom. Ebből meg erre futja drága főnök úr!
Amikor jelentkezel egy állásra, az interjún megmondják, mennyi lenne a kereseted. Ha ez az összeg számodra kevés, nem elég arra, hogy a rezsit, heti bevásárlásokat kifizesd (meg, ha van, akkor a lakbért), illetve félretegyél belőle, illetve, ha szükséges, felbérelj valaki, aki a gyerekre vigyáz, amíg Te dolgozol, akkor nem azt az állást kell elvállalni.
Neked felajánlottak havi 140-et, amiből nem jössz ki úgy, hogy felbérelj valakit, aki vigyáz a gyerekre, ez nem egy olyan dolog,amiért a cég a munkahelyed a felelős.
Viszont zárójelben megjegyzem, hogy, ha Te azt mondod, hogy a Home Office után nem fogsz dolgozni és a gyerekeddel maradsz, akkor felteszem a férjed kerestével megéltek hármasban, tehát abba a plusz 140-be simán beleférne, hogy hívsz egy dadust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!