Mit reagáljak ha egy új embert a főnök megkérdezett át tudná venni-e az én munkakörömet is?
Jött hozzánk egy új ember. Nem is érdekelne mert más munkakörre jött.
De vannak jóakaróim ha úgy tetszik tégláim, és az egyik kollegám kihallgatta miről dumál a főnök és az új ember. Arról hogy át tudná venni-e az én munkakörömet is.
És igent mondott.
Mit reagáljak erre? A helyzetet nehezíti hogy egyelőre hivatalosan semmi nem hangzott el és nem mehetek oda a főnökhöz hogy mit hallottam a téglámtól.
De a másik, ami meg konkrét, hogy a minap a munkakörömre vonatkozó elvi szabályozást kellett kinyomtatva átadnom a főnöknek. Nyilván azért hogy ő meg adja tovább az új embernek az átolvassa, és beülhet a székembe.
Vagy kapsz egy magasabb, jobb poziciót, erre nem gondoltál?
Ha meg ennyit érsz,akkor mit sajnálsz egy ilyen munkahelyen?
"Vagy kapsz egy magasabb, jobb poziciót, erre nem gondoltál?"
Kis cég nulla hierarchia nincs hova menni feljebb.
Ha az én munkakörömet elveszik akkor annyit. Akkor max a takarítónő helyét vehetem át mást nem.
Milyen munkakörről van szó?
Ilyenkor el kell kezdeni új munkát keresni, de munkakörtől függően más lépések jók.
Pl.: Nem ugyan azt kell tennie egy szoftverfejlesztőnek és egy kőművesnek, amikor megtudják hogy lehet kirugják őket hamaronsan.
Mi a munkád?
Oktató vagyok egy magániskolában, de szakmai tárgyat viszek így nem tanár.
Az új ember se tanár, na de nem is kell neki annak lennie, mert szakmai tárgyat vihet ő is.
Nem attól félek hogy nem lesz helyem, bár így tanév közben főleg túl a féléven nem kapkodnak majd értem.
Új hely fel nem vesz engem csak szeptemberi kezdéssel az fix.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!