Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit reagáljak ha egy új...

Mit reagáljak ha egy új embert a főnök megkérdezett át tudná venni-e az én munkakörömet is?

Figyelt kérdés

Jött hozzánk egy új ember. Nem is érdekelne mert más munkakörre jött.

De vannak jóakaróim ha úgy tetszik tégláim, és az egyik kollegám kihallgatta miről dumál a főnök és az új ember. Arról hogy át tudná venni-e az én munkakörömet is.

És igent mondott.

Mit reagáljak erre? A helyzetet nehezíti hogy egyelőre hivatalosan semmi nem hangzott el és nem mehetek oda a főnökhöz hogy mit hallottam a téglámtól.

De a másik, ami meg konkrét, hogy a minap a munkakörömre vonatkozó elvi szabályozást kellett kinyomtatva átadnom a főnöknek. Nyilván azért hogy ő meg adja tovább az új embernek az átolvassa, és beülhet a székembe.

2021. jan. 28. 10:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"a nem hozzáértők oktatnak"

Hol van leírva hogy nem hozzáértő oktat? Az OKTATÓ és a TANÁR nem ugyanaz. akinek ennyire lövése sincs minek ugat bele.

egy mérlegképes könyvelő egy közgazd. szakközépben oktathat könyvelést szakszerűen hozzáértően noha nem tanár.

2021. jan. 28. 20:48
 12/12 anonim ***** válasza:
Ezért tartunk itt
2021. jan. 28. 21:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!