Mit reagáljak ha egy új embert a főnök megkérdezett át tudná venni-e az én munkakörömet is?
Jött hozzánk egy új ember. Nem is érdekelne mert más munkakörre jött.
De vannak jóakaróim ha úgy tetszik tégláim, és az egyik kollegám kihallgatta miről dumál a főnök és az új ember. Arról hogy át tudná venni-e az én munkakörömet is.
És igent mondott.
Mit reagáljak erre? A helyzetet nehezíti hogy egyelőre hivatalosan semmi nem hangzott el és nem mehetek oda a főnökhöz hogy mit hallottam a téglámtól.
De a másik, ami meg konkrét, hogy a minap a munkakörömre vonatkozó elvi szabályozást kellett kinyomtatva átadnom a főnöknek. Nyilván azért hogy ő meg adja tovább az új embernek az átolvassa, és beülhet a székembe.
"a nem hozzáértők oktatnak"
Hol van leírva hogy nem hozzáértő oktat? Az OKTATÓ és a TANÁR nem ugyanaz. akinek ennyire lövése sincs minek ugat bele.
egy mérlegképes könyvelő egy közgazd. szakközépben oktathat könyvelést szakszerűen hozzáértően noha nem tanár.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!