Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Jogos, hogy emiatt lecseszett...

Jogos, hogy emiatt lecseszett a főnök?

Figyelt kérdés

Nem most történt, még karácsony előtt, mielőtt jöttek az ünnepen, 2 hétig leállás volt. Én jöttem az utolsó napig, és akkor vittem volna ki a szemetet. A kukáknál pont találkoztam a főnökkel, aki rám mordult, hogy pont most kell lehoznom a szemetet, tegnap vitték el, most itt fog 2 hétig bűzölögni. Mondom és nekem honnan kellett volna tudnom hogy mikor viszik el, akkor miért nem szóltak, hogy mindenki vigye ki a szemetét addig? A másik meg hogy kit érdekel ha itt bűzölög bent, úgyis mindenki otthon lesz... úgy éreztem csak kötözködni akar, vagy tényleg akkora bűn hogy ott hagytam aszalódni a szemetet 2 hétig? És akkor se szándékos volt, mert nem tudtam mikor nemtudzam, hogy előző nap viszik el? Akkor miért nem szóltak? Megérdemeltem ezt a hangnemet?

L/24

2021. febr. 2. 08:12
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül akarom tippelgetni az összes körülményt.

Vannak olyan kérdések,amik alatt olvasgatok vagy válaszolok.

Néha kialakul belőle "beszélgetés".

A válaszok egy részéből egész jól lehet elemezgetni másokat vagy saját magamat is akár.

Szóval nem attól vagyok boldog ,ha a születési dátumot vagy a szakma OKJ számát eltalálom.

2021. febr. 2. 12:55
 22/31 anonim ***** válasza:
21: Volt már olyan, hogy egy két-három mondatos hozzászólásomból valaki azt is le akarta tippelni, hogy az őseim milyen politikai beállítottságúak voltak az átkosban, mivel foglalkoztak, én milyen iskolába jártam, mivel töltöm a szabadidőmet, hogy telnek a hétvégéim. Holott a kommentem semmi ilyet nem érintett. :)
2021. febr. 2. 13:06
 23/31 anonim ***** válasza:
Nekem ehhez sokkal több kell,mint egy hozzászólás 😊
2021. febr. 2. 13:09
 24/31 A kérdező kommentje:
Na jól van ne itt beszélgessetek ha kérhetem. Ha nincs több hozzáfűzni valótok a kérdésemhez, akkor viszont látásra!
2021. febr. 2. 13:17
 25/31 anonim ***** válasza:

Rendben!

Te meg legközelebb vidd ki időben a szemetet,most már nem foghatod arra,hogy nem tudod mikor viszik.

Akkor már tényleg jogos lesz a beszólás.

2021. febr. 2. 13:21
 26/31 A kérdező kommentje:
De, még mindig nem tudom, mert elfelejtettem milyen napon történt..
2021. febr. 2. 13:27
 27/31 anonim ***** válasza:
Többnyire hétfőn szokott kezdődni a leállás, feltéve ha hétvégén nem dolgoztok. Szóval,ha péntek volt az utolsó munkanap,akkor csütörtökön vitték a kukát.
2021. febr. 2. 13:31
 28/31 A kérdező kommentje:
Hmm, biztos hogy nem.
2021. febr. 2. 13:45
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Akkor vidd ki minden nap a kukát!
2021. febr. 2. 13:53
 30/31 anonim válasza:
Engem is letolt ma, állandóan gürizek, tényleg hogy minden jól menjen, hétvégén is dolgozok.Mindent igyekszek 100 százalékosan, tényleg azon vagyok hogy minden tökéletes legyen, nem azon jar az agyam mint másoknak hogy mit lehet ellopni.. Svindlizni.. Ma én sem éreztem jogosnak a letolást.. Nem esett jól.. Elvagyol havazva, januar, lekell zárnom az múlt évet, jelentések, parlamentbe is.. Erre föl jön egy projektel amit most kell megkotni hogy érvényét vegye 2023.-tól és hogy hogy én nem tudom mi lesz.. Kitudja akkor ha én nem.. Ilyen bizonytalan kormány mellett(Szlovákia) az sem tudjak mi lesz 2022ben nem hogy 2023-ban..kicsit fel is vettem
2022. jan. 25. 18:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!