Jogos, hogy emiatt lecseszett a főnök?
Nem most történt, még karácsony előtt, mielőtt jöttek az ünnepen, 2 hétig leállás volt. Én jöttem az utolsó napig, és akkor vittem volna ki a szemetet. A kukáknál pont találkoztam a főnökkel, aki rám mordult, hogy pont most kell lehoznom a szemetet, tegnap vitték el, most itt fog 2 hétig bűzölögni. Mondom és nekem honnan kellett volna tudnom hogy mikor viszik el, akkor miért nem szóltak, hogy mindenki vigye ki a szemetét addig? A másik meg hogy kit érdekel ha itt bűzölög bent, úgyis mindenki otthon lesz... úgy éreztem csak kötözködni akar, vagy tényleg akkora bűn hogy ott hagytam aszalódni a szemetet 2 hétig? És akkor se szándékos volt, mert nem tudtam mikor nemtudzam, hogy előző nap viszik el? Akkor miért nem szóltak? Megérdemeltem ezt a hangnemet?
L/24
Nem feltétlenül akarom tippelgetni az összes körülményt.
Vannak olyan kérdések,amik alatt olvasgatok vagy válaszolok.
Néha kialakul belőle "beszélgetés".
A válaszok egy részéből egész jól lehet elemezgetni másokat vagy saját magamat is akár.
Szóval nem attól vagyok boldog ,ha a születési dátumot vagy a szakma OKJ számát eltalálom.
Rendben!
Te meg legközelebb vidd ki időben a szemetet,most már nem foghatod arra,hogy nem tudod mikor viszik.
Akkor már tényleg jogos lesz a beszólás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!