Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Jogos, hogy emiatt lecseszett...

Jogos, hogy emiatt lecseszett a főnök?

Figyelt kérdés

Nem most történt, még karácsony előtt, mielőtt jöttek az ünnepen, 2 hétig leállás volt. Én jöttem az utolsó napig, és akkor vittem volna ki a szemetet. A kukáknál pont találkoztam a főnökkel, aki rám mordult, hogy pont most kell lehoznom a szemetet, tegnap vitték el, most itt fog 2 hétig bűzölögni. Mondom és nekem honnan kellett volna tudnom hogy mikor viszik el, akkor miért nem szóltak, hogy mindenki vigye ki a szemetét addig? A másik meg hogy kit érdekel ha itt bűzölög bent, úgyis mindenki otthon lesz... úgy éreztem csak kötözködni akar, vagy tényleg akkora bűn hogy ott hagytam aszalódni a szemetet 2 hétig? És akkor se szándékos volt, mert nem tudtam mikor nemtudzam, hogy előző nap viszik el? Akkor miért nem szóltak? Megérdemeltem ezt a hangnemet?

L/24

2021. febr. 2. 08:12
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Jó magyar mentalitás, a stresszt mások b*sz*gatásával levezetni, valamint még meg is ideologizálni, hogy ez miért jogos és normális. Ez kitűnik a válaszok többségéből.

Én a kérdezőnek adok igazat. Aki olyan szinten gyenge idegzetű, hogy nem tud higgadt maradni, ha valami negatív történés jön szembe vele, és ezáltal a környezetére nyomja a stresszt, az ne menjen főnöknek!

2021. febr. 2. 10:38
 12/31 anonim ***** válasza:
52%

Ezzel az erővel azt is mondhatnád a kérdezőnek,hogy ha olyan gyenge idegzetű,hogy egy nyavajás kuka témán másfél hónap elteltével is képes pörögni,akkor ne menjen el dolgozni,hanem százalékoltassa le magát...

Egyébként szerencsés vagy,ha akár csak egyetlen olyan embert is ismersz,aki a te szempontjaid alapján már érdemes arra,hogy főnök legyen.

Nem hinném,hogy sokkal idősebb vagy a kérdezőnél, talán még munkahelyed sem volt.

2021. febr. 2. 10:57
 13/31 anonim ***** válasza:
12: 39/F vagyok, és volt már egy pár, ahogy főnököm is, nagyon rendestől kezdve a tahó köcsögig.
2021. febr. 2. 11:37
 14/31 anonim ***** válasza:
De ezt bírom, amikor egy kommentem alapján le akarják tippelni az egész életrajzomat. :)
2021. febr. 2. 11:38
 15/31 anonim ***** válasza:
Te kis aranyos, de cuki. Ismerkedünk?? Xd
2021. febr. 2. 11:43
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem zavar,hogy tévedtem.

Inkább meglepő,hogy ennyi idősen még mindig ilyen szögletesen látod a dolgokat.

25 alatt én is a kérdezőhöz hasonló voltam.

Aztán rájöttem,hogy vannak fontos meg értelmetlen dolgok,amin lehet rágódni.

Pl azt,akit 25 évesen igazán rossz főnöknek tartottam sok évvel később már kicsit másképp látok.

Ehhez persze az kellett,hogy találkozzak igazán rossz főnökkel is.

Egyébként szerintem nincs abban semmi rossz,ha az ember akár csak egy itteni válaszból megpróbálja kitalálni,hogy milyen korú, végzettségű stb... emberrel folytat eszmecserét.

2021. febr. 2. 11:48
 17/31 A kérdező kommentje:
Na akkor én milyen végzettség vagyok, családi állapotom?
2021. febr. 2. 12:01
 18/31 anonim ***** válasza:
Nem kell vele foglalkozni, külön kell váalsztani a munkát és a amgánéletet, mikor végzel a munkával felejtsd el hogy létezett.
2021. febr. 2. 12:15
 19/31 anonim ***** válasza:

😊

Nem igazán lényeges.

Nem is gondolkodtam rajta, főleg a családi állapot nem is releváns a kérdésed szempontjából.

2021. febr. 2. 12:17
 20/31 A kérdező kommentje:
Nem lényeges?? Valóban nem lényeges, de te mondtad, hogy szereted kitalálni ki van a komment mögött. Akkor nem értelek.
2021. febr. 2. 12:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!