Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért van az, hogy minden...

Miért van az, hogy minden platformon megy a hiszti és mégsem olyan egyszerű megfelelő munkaerőt találni?

Figyelt kérdés
Jelenleg egy munkaerő közvetítő cégnél dolgozom. Mivel a mi üzleti portfóliónkba nem fér bele az szürke zónázás sem ezért megválogatjuk a partnereinek munkaadó és munkavállalói részről is. A jelenlegi helyzetben naivan azt hitte legtöbbünk, hogy majd válogathatunk a szabadpiacon a sok felszabadult munkaerő között viszont ez tévedés volt. Rámentünk a vendéglátásból kiesettekre mert lett egy hazai partnerünk aki egy multi bolt láncba keresett kasszásokat, értékesítőket. Kerestünk irodai munkákra is embert amihez elég volt egy érettségi. Mikor a bértárgyalásig jutottunk akkor jött a meglepetés különösen a budapesti exvendéglátósok köréből. Lényegében majdnem minden levél arról szólt, hogy ő pedig az előző helyén többet kapott. Mint kiderült valaki be sem volt jelentve de ő akkor is többet kapott. A most piacon lévő ajánlatok nagy része nem egy csúcs karrier de arra alkalmas, hogy átvészeljék a jelenlegi időszakot az emberek. Így is kötünk szerződést az esetek döntő többségében. Minden honnan csak azt hallom, hogy nincs munka nincs semmi munka. Értem én, hogy fáj lehajolni a pénzért és egyszerűbb otthon sírni a telefon előtt. Viszont nem értem ennek mi értelme van.

2021. jan. 15. 08:09
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
50%

Hogy ki, melyik cég küldött magánnyomozót egy olyan senkire, mint én, fotózta a házat van egy sejtésem, rendszámot nem néztem, gyorsan elhajtott.

Ha a híd alól járnék be dolgozni, az is mindegy lenne, amíg bemegyek és a munkát elvégzem. Hogy kinek van köze a magánéletemhez, és kinek nem, azt majd én eldöntöm.

De ennyire utánanézni valaki után, azt még mindig nem értem, hogy miért? 🤔 Kicsit túlzásba viszik a munkaadók, hogy mennyire kell beletúrni egy senki életébe.

Picit szemet szúrt az is, ha írok itt a Szexualitás kategóriába, akkor pár órán belül ott a hirdetés a régi pozícióval. Aztán törlik. Fiókokban sosem látott operációs rendszerek, böngészők, IP-k. Aztán eltűnik, vagy simán átírja Windowsrol Androidra.

Túl sok a véletlen egybeesés időben is.

A Gyk., se a Fb egy életbiztosítás. (:

3. nekifutásra köszönöm, de nem kérek belőle. Inkább leszek munkanélküli

2023. nov. 8. 17:06
 42/43 anonim ***** válasza:
50%

És az adathalászat munkalehetőség megteremtése miatt még mindig nem bűncselekmény, és nyilván nem ez az indok sem a felvételnél, sem a szerződés meghosszabbításánál.

Csak egy lehetőség. Semmi nem kötelező.

Egyértelmű, hogy én vagyok csak egy földönfutó csöves hülyegyerek, és hülyeségeket is írok itt össze-vissza.

Lehet pontozni.

Gondoltam itthagyom ezt itt egy anonim felületen.

Jó éjt.

🤮

2023. nov. 8. 17:48
 43/43 anonim ***** válasza:
Én már semmin nem lepődök meg. 😡
2023. nov. 8. 19:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!