Miért van az, hogy minden platformon megy a hiszti és mégsem olyan egyszerű megfelelő munkaerőt találni?
Hogy ki, melyik cég küldött magánnyomozót egy olyan senkire, mint én, fotózta a házat van egy sejtésem, rendszámot nem néztem, gyorsan elhajtott.
Ha a híd alól járnék be dolgozni, az is mindegy lenne, amíg bemegyek és a munkát elvégzem. Hogy kinek van köze a magánéletemhez, és kinek nem, azt majd én eldöntöm.
De ennyire utánanézni valaki után, azt még mindig nem értem, hogy miért? 🤔 Kicsit túlzásba viszik a munkaadók, hogy mennyire kell beletúrni egy senki életébe.
Picit szemet szúrt az is, ha írok itt a Szexualitás kategóriába, akkor pár órán belül ott a hirdetés a régi pozícióval. Aztán törlik. Fiókokban sosem látott operációs rendszerek, böngészők, IP-k. Aztán eltűnik, vagy simán átírja Windowsrol Androidra.
Túl sok a véletlen egybeesés időben is.
A Gyk., se a Fb egy életbiztosítás. (:
3. nekifutásra köszönöm, de nem kérek belőle. Inkább leszek munkanélküli
És az adathalászat munkalehetőség megteremtése miatt még mindig nem bűncselekmény, és nyilván nem ez az indok sem a felvételnél, sem a szerződés meghosszabbításánál.
Csak egy lehetőség. Semmi nem kötelező.
Egyértelmű, hogy én vagyok csak egy földönfutó csöves hülyegyerek, és hülyeségeket is írok itt össze-vissza.
Lehet pontozni.
Gondoltam itthagyom ezt itt egy anonim felületen.
Jó éjt.
🤮
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!