Miért van az, hogy minden platformon megy a hiszti és mégsem olyan egyszerű megfelelő munkaerőt találni?
Trenkwalder? Jobb pozíció, ha engedelmesen azt a csajt dugom meg, aki egyáltalán nem is érdekel vagy tetszik? Vagy ha vsajt nem, akkor dugjak meg egy faszit?Sajnálom, hogy nem az elvárásoknak megfelelően cselekszem.
Sajnos az sem izgat, ha undorító vagy nehéz fizikai munkát kell végezni éhbérért, kiégett vén g@cikkel, teljesen más generációval.
Ha a több pénz lenne a cél, akkor rég leléptem volna. Pofátlanul és ész nélkül osztja a HR a jelöltek adatait, az IT úgy hülye, ahogy van amikor személyleírást próbál készíteni egy emberről, vagy még külön magánnyomozó céget bérelni egy egyszerű betanított munkás életét megfigyelni? WTF? Mi a f@sznak? Ha ennyire nem bíznak meg egy emberben, aki olyan munkát csinál, amit egy majom is megtudna csinálni ha elég sokszor mutatják meg neki, annak minek kutakodni a magánélete után?
De olyat is hallottam már, hogy adják-veszik egymás közt a munkaadók a munkanélkülieket, mint valami rabszolgapiacon. X helyen felmond vagy felmondatják, aztán kap egy látszólag jó ajánlatot pont akkor és ott. Micsoda véletlen.
Annak sincs értelme, hogy 2 éve írtad ki ezt a kérdést és kiemelted. Mint ahogy az 1 válaszadó hasznosnak ítélt válasza is írja, itt sírsz.
"Értem én, hogy fáj lehajolni a pénzért és egyszerűbb otthon sírni a telefon előtt. Viszont nem értem ennek mi értelme van."
Hogy mi??!
Még megfigyelik, személyleírást írnak?
Fúj. Hát eszem megáll. Erre persze van pénz benfentes semmirekellőket azért fizetni hogy ilyen gusztustalansággal foglalkozzanak. Azon már meg sem lepődöm, hogy az önéletrajzokat biztosan nem kezelik diszkréten. Ki tudja, kik kezébe, hová kerülnek a fontos adataink!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!