Miért van az, hogy minden platformon megy a hiszti és mégsem olyan egyszerű megfelelő munkaerőt találni?
,, munkaerő közvetítő cégnél dolgozom jelenleg"
Leegyszerűsítve ezek a cègek ember kereskedelemel foglalkoznak és persze ez törvènyes keretek között.
Az az érdekes, hogy akik ilyen cégeken keresztül helyezkednek el azok nem is annak a munkahelynek az alkalmazottai ahol dolgoznak hanem ezeknek az úgy nevezett munkaerő közvetítő cégeknek a közvetlen alkalmazottai és a bért is ezektől kapják.
Ebből következik, hogy az adott munkahely hiába fizet normálisan azt ezek a munka közvetítő cégek szèpen lenyúlják és a szerencsétlen melós épp hogy csak kap egy kicsit.
Betiltanám az öszes ilyen rabló céget,más nyomorából húznak hasznot.
Én tudok neked egy olyan céget mondani ahol vannak úgymond saját és kölcsönzött dolgozók is.
A saját dolgozók jóval többet keresnek mint a kölcsönzött emberek.
Nem én dolgozom ott, de akik ott dolgoznak elmondták,hogy ők csak ,,mostoha gyerekek" a saját dolgozókkal szemben.
14
A dolgozó ugyanannyit kap, de a cégnek többe van a kölcsönzött munkavállaló, mivel a kölcsönadó cég hasznát is meg kell fizetnie valakinek. A lényege, hogy ha nincsenek megelégedve veled, indoklás, minden nélkül a kölcsönadó céget értesítik, hogy nem hajlandóak veled dolgozni. Mert ugye a kölcsönadó cég alkalmazottja vagy. Tehát nem krisztusi szeretetből mennek a dolgok úgy ahogy.
18, igen, az tényleg nem igaz, ahogy leírtad úgy van, lehet félreértettelek.
16 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!