Miért mondta ezt kolléganőm?
Figyelt kérdés
4-en vagyunk egy irodában. Ketten meg vannak fázva. Ma is egész nap tüsszögtek köhögtek. De egyikük mondogatta h: hihi tuti meg leszel fázva 1-2 nap múlva. Miért kívánta ezt egyáltalán?2021. jan. 11. 14:21
1/10 anonim válasza:
Miért kell rögtön a rossz indulatot feltételezni? Levezetett egy logikus gondolatsort: Ők betegek - tüsszögnek - szétszórják - nagy esélye van, hogy elkapod.
Az más kérdés, hogy betegen bejárnak dolgozni, kockáztatva, hogy megfertőznek másokat.
Jobbulást nekik, neked meg sok sikert, hogy megúszd! :)
2/10 anonim válasza:
Mert nő. És a nők általában rosszindulatúak egymással, marakodnak, ahol tudnak. Ezt el kell fogadni, az olyan mint a gravitáció. Van és kész.
3/10 anonim válasza:
Amúgy te most munkaidőben gyakorizol? Hogy nekem nem jut egy ilyen hely!!!!
4/10 A kérdező kommentje:
Sztem nem rosszindulat, hanem miért törvényszerű hogy ígyis úgyis elkapom tőlük a náthát.
2021. jan. 11. 14:38
5/10 anonim válasza:
Mert egy légtérben tartózkodtok, köhögnek-belélegzed, jó esélye van, hogy elkapod.
Kivéve, ha valami extra hiper-szuper immunrendszered van, és ők is "csak" náthásak, habár ki tudja...
Nekem erős az immunrendszerem, egyelőre nem kaptam el semmit, de ma az egyik közvetlen kolléganőmet haza kellett küldeni, annyira beteg lett.
6/10 A kérdező kommentje:
Mi volt a baja?
2021. jan. 11. 14:43
7/10 anonim válasza:
Elvileg megfázott, gyakorlatilag nem érez szagokat, lehet, hogy Covid :( Tesztelni fogják.
8/10 A kérdező kommentje:
Jobbulást neki, nálunk volt tesztelés
2021. jan. 11. 14:47
9/10 anonim válasza:
Ez már volt. Ugyanezt a hülye álnaív kérdést olvastam vagy egy éve. Ezeket ugyanaz írkálja ki órabérben, mint hőbőrgő online oktatásosakat, meg Balázskát?
10/10 anonim válasza:
Szerintem nem kívánta, hanem megállapította. A hihi-t azt nem értem, én nem örülnék annak, ha valakit én fertőznék meg, mert mindenkinél különbözőképpen megy le ugyanaz. Pl. fordított esetben amiből a kollégám 3 nap alatt kilábal, abban én 2 hétig fekszem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!