Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Láttátok már olyan embert,...

Láttátok már olyan embert, akihez egyáltalán nem illik a munkája?

Figyelt kérdés
Pl egy jól szituált, divatos, igényes, esetleg tanult embert takarítóként dolgozni, vagy egyéb ilyen 'alacsony szintű' munkát csinálni?

febr. 6. 13:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%

Ismerek sajnos nem, nem sajnos nem a külsőségeken múlik milyen melót kaphatsz meg némelyikhez elengedhetetlen hogy szép legyjél.

De fontos a végzettség is. Meg akit ismerek annak lehetne más munkája de nem akar emberek közé menni pedig tényleg szép nő én sem gondolnám hogy hamupipőkeként takarít.

De hát ez is munka azért szóval nem kell ezt se lenézni... milyen mocsokban lennénk ha nem lennének takarítók

febr. 6. 13:28
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Meg a körülmények is alakítják hogy éppen mit vállalsz el
febr. 6. 13:29
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Fordítva láttam inkább. Alacsony életszínvonalon élő kolis egyetemisták jó pozícióban. Én is ilyen vagyok még egy kicsit, de már fejlődök.

Nem olyan magától értetődő az, hogy hirtelen rendes fizetésed van, akkor hirtelen magasabb életszínvonalon élj. Pl én kolisként 4-5 éve havi 50k-ból elvoltam (kolidíj, edzés beleszámolva). Aztán hirtelen több mint ennek a tízszerese állt rendelkezésre. Az első szobabérlésemkor (egy éve) amit kivettem koli után fél évre, kevesebb pénz folyt át tőlem a tulajnak (fél évnyi bérleti díj, rezsi, kaució), mint amennyit havonta megtakarítottam.

febr. 6. 14:07
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan abban a szituációban vagyok most mint a 3-as. Friss diploma, jó pénz, de az elmúlt 7 év alatt (középiskola vége+egyetem) arra szoktam rá hogy pénz nincs, túlélünk ahogy tudunk. Kialakultak a szokásaim és egész egyszerűen könnyebb őket tartani, kevesebb energia spórolni mint megtanulni nem spórolni. Nem tudom mennyire látszik meg kívülről.
febr. 6. 14:46
 5/15 A kérdező kommentje:

3,4

Oké, de egyáltalán nem ez érdekelt :D

febr. 6. 17:01
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Mészáros Lőrinc.
febr. 6. 17:34
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
A politikusok többsége ilyen.
febr. 6. 18:04
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb ember ilyen: a személyiségén, a stílusán, a hozzáállásán látszódik ez az egész.
febr. 6. 21:12
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Engem mindenki valami visszahúzódó infósnak gondol, pedig építőiparban dolgozom projekteken, munkaterületen. Tény, hogy valahol azt érzem egyre inkább, hogy nem nekem való.
febr. 6. 21:59
 10/15 Senior Séf ***** válasza:
100%
Dolgoztam én is halőrként jogi diplomával. Egyszerűen nem tudtam az irodában megülni.
febr. 7. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!