Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Láttátok már olyan embert,...

Láttátok már olyan embert, akihez egyáltalán nem illik a munkája?

Figyelt kérdés
Pl egy jól szituált, divatos, igényes, esetleg tanult embert takarítóként dolgozni, vagy egyéb ilyen 'alacsony szintű' munkát csinálni?

febr. 6. 13:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Kifejtésben leírthoz hasonlót még nem láttam, tapasztaltam, csak ismerősön keresztül hallottam pár ilyen esetről. Olyannal viszont már találkoztam, aki úgy került pozícióba, hogy nem volt meg az elvárt tudás, kompetencia, végzettség, de mivel valakinek a valakije volt, mégis őt vették fel.
febr. 7. 17:58
 12/15 anonim ***** válasza:
A kollégâm a gyárban szoftverfejlesztő 16év tapasztalattal, én meg OKJ ápoló vagyok. Gyárban tök mind1 mi vagy, valamiből meg kell élni 26/F
febr. 9. 20:26
 13/15 anonim ***** válasza:
Én inkább olyat látok, akihez személyiségre nem illik a munkája - de ott ált. az van, hogy a munkát nem fizetik meg jól, ezért kb. bárkit felvesznek, aki nem teljesen hülye meg nem nagggggyon botrány kinézetű, viselkedésű. Pl. eladóként olyan ember, aki láthatóan nem szereti az embereket és aszociális.
febr. 10. 19:10
 14/15 anonim ***** válasza:
Elmentem több helyre mielőtt elkezdtem takarítani. Ha lett volna választásom 1 napot sem dolgoztam volna benne.
febr. 12. 13:01
 15/15 anonim ***** válasza:

A 13-ast tudom megerősíteni én is, amíg ügyfélszolgálaton dolgoztam, zsinórban vették fel a teljesen alkalmatlan selejteket. Igen, szar volt a cég, de szvsz ez nem jogosítja fel a friss érettségis 20 éves hejcegnőt, hogy úgy beszéljen a kulturált ügyféllel, mint egy kutyával, mert hát neki hétvégén dolgozni kell bulika helyett (no meg 25 év alatt azért a fizetés se volt szar még objektíven sem, nemhogy egy érettségis melóhoz képest). Meg arra sem, hogy egyszerűen ne jöjjön be dolgozni, mert mi az hogy ő nem kap szabit nyári dömping közepén próbaidő alatt, úgy, hogy mikor rákérdeztek, van-e előre tervezett út, nem jelezte, mert hát ez csak egy random csajos partinyaralás lenne (mindezt onnan tudjuk, hogy a neten simán kiposztolta). Ezen kívül vettek fel teljesen életképtelen, motyogó, konfliktustól rettegő kislányokat, ami ugye szintén nagyon előnyös egy front office munkakörbe. Az egyiknek az anyja telefonált be a főnöknek, mikor beteg lett, a másiknak el kellett magyarázni, hogy mi az a bruttó meg a nettó bér, illetve hogy a bankkártyáról hogyan kell pénzt felvenni. A Tiktokot azért persze mindegyik tudta használni. Ezen kívül voltak iszonyú igénytelen, méterekről bűzlő egyedek, akik nem értették, miért kéne dezodort használni meg nem kajafoltos ingben járni és hasonlók, illetve egyszer sikerült egy totál szektást is odaszalajtani.

Ellenben a takarítóknál a fiatalok közt kifejezetten sok csini csajt láttam. Tény, nem ezer meg egy diplomásak voltak, de az ilyen mi az nettó-bruttó szintre simán rávertek, pedig volt, akinek nem volt érettségije.

márc. 2. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!