A rendőr nyomozót meg lehet hívni discoba? Íllik e egyáltalán?
Erre gondolok én is. Ő volt, aki bilincsbe, vezetőláncon vitt a cellába, most meg én buliba hívjam? Nade hangsúlyozom, hogy az munka volt, ez pedig magánélet.
#1 Nem tudom mi beszél.
Azért volt rendes veled, hogy lenyugodj a jelenlétében, és énekelj mint egy kismadár :D
Nehogy azt hidd hogy szimpi voltál neki. Menjél el a discoba és keress ott haverokat.
Levike tényleg nem unod még? Annyira kibaxxott unalmas vagy ezekkel a kitalált kamutörténetekkel.
Ennyire nincs életed? Vagy emelni kéne a gyógyszer adagodat?
Komolyan unalmas már.
Van a bűnügyi vizsgálónő, aki az ügyembe a papírmunkát vègezte, akit facén bejelőltem és nem jelölt vissza, tiltott.
Egy másik rendőr nyomozó nőt is kikerestem facebook-on , üzenetet írtam neki és jó irányban kritizáltam az oda feltőltött videóját, amiben beszélt, megírtam neki, hogy "A videója cuki, nem semmi és 3 db.😂😂😂 arcot írtam utána." Azt vettem észre, hogy, ő meg nem válaszolt vissza, hanem letiltott. Pedig, csak barátkozni akartam.
Férfi igen.
Meg az a nyomozónő, akinek csak üzenetet írtam facebook-on, akinek a videójára azt írtam, hogy "cuki, nem semmi egy videó 😂😂😂", az mindig olyan lengő szoknyába járkál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!