Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Sok fiatalnak mitől van olyan...

Sok fiatalnak mitől van olyan fényűző élete?

Figyelt kérdés
Az közösségi médiában csak azt látom, hogy milyen helyekre eljutnak, illetve rengeteget buliznak, szórakoznak. Én meg 30 évesen sehova sem tudok eljutni, illetve még csak barátaim sincsenek

tegnap 21:00
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
35%
SZJA mentesség,munkáshitel,Csok,Apa-Anya tele van lével,jó az élet stb….
tegnap 21:03
 2/32 anonim ***** válasza:
29%
Illegális úton tettek rá szert.
tegnap 21:04
 3/32 anonim ***** válasza:
34%

Miért azzal a sok fiatallal foglalkozol, ahelyett, hogy önsajnáltatás helyett a saját életedből hoznád ki a maximumot?

Egyedül csak te tehetsz arról, hogy 30 évesen nem tudsz eljutni sehova és hogy barátaid sincsenek.

tegnap 21:05
 4/32 anonim ***** válasza:
60%
Pont azért, mert követed őket és a szabadidődben nem hasznos tevékenységet végzel.
tegnap 21:08
 5/32 A kérdező kommentje:
Nem követem őket, nem is ismerem azokat a fiatalokat csak meglep. Nagyon sok munkahelyem volt a 9 évem alatt, sehol sem fizettek jól, elmegy albérletre a pénzem többsége.
tegnap 21:12
 6/32 anonim ***** válasza:
30%

1. Nem fizetőképes a szakmád

2. Nagyok a hétköznapi igényeid, amik viszik a pénzt.

Szerintem nem a munkahelyekkel van a gond, hanem veled, ha 9 év alatt nagyon sok munkahelyed volt. Miért nem tudsz egy helyen megállapodni hosszabb ideig?

tegnap 21:15
 7/32 anonim ***** válasza:
75%

Gazdag szülők

Influenszerek, tartalomgyártók

Illegális tevékenység

Szex, erotikus munka

tegnap 21:24
 8/32 anonim ***** válasza:
33%
Lányok jól keresnek a puncsal,a férfiak nagyrészt meg halálra is dolgozná magát ha azzal előrébb lenne a nőknél
tegnap 21:24
 9/32 anonim válasza:
47%

Üdv Magyarországon

Amúgy azzal nincs baj szerintem, hogy sok munkahelyed volt. Inkább így fiatalon ugráljon az ember. Keresgélj és majd találsz valami jót ahol még fizetnek is. Vagy tanulj valami új szakmát ami érdekel és igény is van rá.

tegnap 21:27
 10/32 A kérdező kommentje:
Érettségim van, illetve egy Pénzügyi-Számviteli ügyintézőm, a 23-dik munkahelyemen vagyok jelenleg
tegnap 21:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!