2/26 anonim válasza:
Nagyon eltérő a "fiatalság", de Amerikában például 18-tól 34-ig young adult-nak, azaz fiatal felnőttnek számít mindenki.
3/26 A kérdező kommentje:
20-25 évesek többsége szerint már aggastyán vagyok
okt. 26. 11:58
4/26 anonim válasza:
És skkor most mi lesz, elmész és szerzel magadnak egy mankót?
Mi a büdös francért mások szavára adsz?
5/26 anonim válasza:
Ha nő vagy, akkor már igencsak lefőtt a kávé.
6/26 anonim válasza:
Nem a koroddal van gond hanem a felfogásoddal...
7/26 anonim válasza:
Még fiatal. Ennyi!
Férfinál nem feltétlen gond, nőnél viszont a biológiai óra miatt rizikósabb ha gyereket akar még, de 40ig kényelmesen belefér. Le kell szögeznem hogy félelmetes az időt számolni és aggódni azon hogy 30 felett megtalálod e a párod akivel a közös jövő megoldható. Van aki 50 felett is csak keresgél és kínlódik.
8/26 A kérdező kommentje:
Hapsi vagyok
okt. 26. 12:19
9/26 A kérdező kommentje:
Sosem volt egy komoly kapcsolatom sem, sosem éltem párkapcsolatban, csak alkalmi szexek voltak, ami elszomorít
okt. 26. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!