11/26 anonim válasza:
Aki 20-25 évesen azt mondja a 30-ra, hogy öreg 5-10 éven belül bocsánatot fog kérni, amikor ő is annyi lesz.
Amúgy abszolút nem vagy öreg 30 évesen, nem is értem miért van mindenki úgy oda, amikor 30 lesz. 🙄 Baráti körömből is sokan teljesen kiborultak ezen, tök feleslegesen. Az élet nem állt meg. 😄
12/26 anonim válasza:
A 20-25 éves még gyerek.
Van amelyik komolyabb gondolkodású, van amelyik kevésbé az. De amikor 22 éves csaj leöregez egy 32 évest akkor az a csajszi komolytalan és nagyon el van tévedve.
13/26 A kérdező kommentje:
Egy 25 hogy lenne gyerek, amikor szőrös neki?
okt. 26. 14:23
14/26 anonim válasza:
Inkább úgy fogalmaznám, hogy fiatalfelnőtt. A fiatal az még gyerek, nagyon max egyetemista.
15/26 anonim válasza:
Szőrös… jajj, az már tinédzser korban elkezdődik. Ivarérettségről beszélsz. Az pedig nem egyenlő a felnőttséggel.
17/26 Paczalos István válasza:
Mert anno átlagosan épp hogy megélték a 60-at az emberek. Ha így nézed, a 30 éves akkor már középkorúnak számított, lassan10-15 éve dolgozott, hogy fenntartsa magát és a családját. (nem volt ritka, hogy a 30 éves szülőknek már 10 körüli gyerekei voltak). Most ha megnézed, a várható életkor jóval 70 felett jár (Magyarországról ne beszéljünk, mer a '70 körül születettek férfiak várható életkora 69 év, nőké 71) és az első gyerek is általában 25 év feletti szülőknél jön. Egyre ritkább, hogy egy felelősen gondolkozó pár 20 évesen bevállal egy gyereket.
18/26 anonim válasza:
Ha átváltod 16-os számrendszerbe, máshová kerül a pszichológiai határ, ahol a nagyobb számjegy lép egyet. Krva arabok!
19/26 anonim válasza:
30 éves vagyok. Néha vénembernek érzem magam. Kb. 1-3 éve érzem határozottan, hogy már lefelé ível minden fizikailag és mentálisan is.
20/26 anonim válasza:
Nekem is 30 évesen kezdődött, hogy hirtelen a nők nem válaszoltak a leveleimre a társkeresőn, meg mindenhol azt olvastam, hogy akinek 30-nál még nincs családja, ott pszichés betegség van. Ettől pánik hangulatban voltam. Mindenki előítéletes, ki sem próbálnak, egyből kuka :-) . 40 után viszont már lesz-rom az embereket. Több időm és energiám van a hobbijaimra, és jól érzem magam, nem akarok senkit, aki visszafog és meg akar változtatni. Most vagyok csak igazán fiatal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!