30 éves leszek januárban, és megbetegít, hogy már ennyi éves leszek. Egyáltalán ez még fiatalnak számít, vagy minek tekinthető ez az életszakasz? 29/F
Figyelt kérdés
tegnap 22:50
1/11 karmazsinlevendula válasza:
Ne aggódj, én most töltöttem Októberben. Egyaltalán nincs mitől félned. Még csak most kezdődik igazán az élettapasztalat elvileg. A lényeg az, hogy te mindig csak a jóra törekedj és akkor rendben lesz minden.
2/11 anonim válasza:
Én 33 leszek januárban, de nem érdekel különösebben. Fiatal vagy még, a középkorúság kb 45-50 fölöttől van.
3/11 anonim válasza:
Hát 20 éves csajokkal már nemfogsz járni.
4/11 Psycho válasza:
Kérdezz meg egy 15 évest, és azt fogja mondani, öreg vagy.
Kérdezz meg egy 50 évest, és azt fogja mondani, fiatal vagy.
Nézőpont kérdése. De összességében, objektíven nézve, ÖREGNEK egyáltalán nem tekinthető.
35/F
5/11 anonim válasza:
Én nagyon furcsán éreztem magam a 30. születésnapomon, mintha egyre fogyna az idő az életből...
Azóta már betöltöttem az 50-et is - az idén -, na ez az igazán félelmetes! :(
6/11 anonim válasza:
4# Kérdezz meg egy hullát, és azt fogja mondani, bárcsak élhetnék még.
7/11 anonim válasza:
6# Ja.. A hullák nem is beszélnek.. Szopás.. 🤦♂️🤦♂️
8/11 anonim válasza:
Már megint itt van ez az unatkozó gyerek
Komolyan nincs más elfoglaltságod?
9/11 anonim válasza:
Inkább az betegít meg téged, hogy évek óta ugyanazt a kérdést rakod fel
10/11 anonim válasza:
Az 50 éveshez képest fiatal. Fiatal felnőtt. Viszont amikor úgy általánosságban beszélnek a fiatalokról, azt 30 alatt szokás érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!