Ha 29 évesen nem akarok még mindig tartósabb párkapcsolatot, illetve gyereket, ez már nem is fog megváltozni?
Figyelt kérdés
márc. 7. 06:14
2/12 anonim válasza:
Csak magamról tudok nyilatkozni, nálam nem változott. Annyi a különbség, hogy akkor már együtt éltem a férjemmel.
3/12 anonim válasza:
ÉN sajnos az ellenkezőjét tapasztaltam...így volt ez egy nőnél aztán sajna még is megváltozott.
4/12 A kérdező kommentje:
Én férfi vagyok
márc. 7. 06:28
5/12 anonim válasza:
az egy dolog mindenkinél változhat...
7/12 anonim válasza:
Változhat, még 50 évesen is rádtörhet a gyerek utáni vágy, mikor záródnak majd a kapuk...
8/12 anonim válasza:
30 éves korára az embereknek általában "beáll" a személyisége. Persze változhatnak apróbb dolgok, világnézet, stb, de ezek ilyen nagy felismerések vagy sokk hatására történnek.
9/12 anonim válasza:
#4 A férjemnél sem változott meg.
#2 voltam
10/12 anonim válasza:
Ha sok pénzed van és nem kezdtél el pocakosodni, akkor még ráérsz, ellenkező esetben 10 év múlva már nehezen fogsz megfelelő nőt találni, ha addig a jobbakat mindig elengeded.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!