Mi lehet az oka, hogy nem akarok párkapcsolatban élni? 29/F
Figyelt kérdés
2024. jan. 21. 14:57
1/19 anonim válasza:
Ezt neked kell tudnod. Nem ismerünk téged.
1000 oka lehet. Lehet, sokat csalódtál, vagy csak simán aromantikus vagy stb...
2/19 A kérdező kommentje:
Nem, sosem csalódtam
2024. jan. 21. 15:02
3/19 anonim válasza:
Mert rájöttél, hogy más is van a világon, mint leköteleződni valaki mellett és 0-24-ben együtt lenni, vagyonközösségezni stb.
El tudod magad látni, szereted az életed döntéseit magad meghozni, nem akarsz alkalmazkodni senkihez.
De más oka is lehet, csak magamból indultam ki.
4/19 anonim válasza:
Félsz az elköteleződéstől és a felelősségvállalástól.
5/19 anonim válasza:
Ettől nagyobb problémád sohase legyen. Ha nem, hát nem. Nem kell ügyet csinálni belőle.
6/19 A kérdező kommentje:
Szüzességemet is csak 25 évesen vesztettem el, és utána csak ilyen szakadt Milfekkel szexeltem
2024. jan. 21. 15:31
7/19 anonim válasza:
Nem mindenkinek való a házasság, az igaz. De 29 éves férfiként lehet, hogy csak annyi az egész, hogy még nem nőttél fel a feladathoz. :) Ne akarj végleges döntést hozni erről. Járj nyitott szemmel, hogy észrevedd, ha mégis lesz valaki, akivel érdemes belevágni. Sok férfi olyan idősen, mint te, már elvált - amitől tök jó, hogy megkímélted magad eddig. Ne kapkodd el, nem érdemes, de ha megtalálod az igazit (talán csak öt-tíz év múlva), akkor majd ne félj elköteleződni! :)
8/19 anonim válasza:
"csak ilyen szakadt Milfekkel szexeltem"
Ennek pl. semmi értelme sem volt, ezzel csak rontottad az esélyeidet a normális, életre szóló kapcsolatra, úgyhogy ezt ne csináld, ha jót akarsz magadnak - függetlenül attól, hogy végül egyedül maradsz-e vagy nem. Ha egyedül maradsz, akkor is szükséged lesz az önbecsülésedre, az meg így nem fog menni...
9/19 A kérdező kommentje:
Nem érzem magam 29-nek amúgy sem. Eddig két fiatal lánnyal szexeltem csak, az egyik 18 volt, a másik 28, de nem voltak szépek
2024. jan. 21. 15:52
10/19 anonim válasza:
Úgy gondolkodsz, mit egy gyerek, valóban fel kellene nőnöd már a feladathoz, vagy hagyd a fenébe. Egyedül is elboldogulsz majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!