Milyen következményekkel fog járni, ha nem az életszakaszomnak felelően élek? 29/F
13-18 évesen: Ekkor kezdenek a kamaszok kipróbálni dolgokat, cigi, első szerelem,barátok. Én ekkor csak mindig videojátékokkal játszottam, nem volt egy barátom sem, mindig csak otthon voltam
19-25: Ilyenkor már az emberek többsége komoly kapcsolatban van, én csak 25 évesen vesztettem el a szüzességemet, és csak 27 éves koromban volt egy komolyabb kapcsolatom, ami rövid ideig tartott.
26-35: Sok ember ekkor megházasodik, illetve családot alapít, és van már stabil karrierje, én nekem pedig folyton új munkahelyem van, és nem jutok egyről-kettőre, még most is csak alkalmi szexeket sikerül össze hoznom, illetve néha eljárok bulizni két haverral.
Nincs olyan, hogy megfelelő életszakasz valaminek… ahogy írja 1-es ne hasonlítgasd magad másokhoz, mert felesleges.
Mindenki a saját ideje szerint él, nem vesztettél semmit, hogy te nem ott tartasz, ahol mások.
Bizonyos dolgok kitolódnak, vagy akár ki is maradnak az életedből.
(btw ugyanebben vagyok mint te, és még az életkor is stimmel :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!