Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen következményekkel fog...

Milyen következményekkel fog járni, ha nem az életszakaszomnak felelően élek? 29/F

Figyelt kérdés

13-18 évesen: Ekkor kezdenek a kamaszok kipróbálni dolgokat, cigi, első szerelem,barátok. Én ekkor csak mindig videojátékokkal játszottam, nem volt egy barátom sem, mindig csak otthon voltam

19-25: Ilyenkor már az emberek többsége komoly kapcsolatban van, én csak 25 évesen vesztettem el a szüzességemet, és csak 27 éves koromban volt egy komolyabb kapcsolatom, ami rövid ideig tartott.

26-35: Sok ember ekkor megházasodik, illetve családot alapít, és van már stabil karrierje, én nekem pedig folyton új munkahelyem van, és nem jutok egyről-kettőre, még most is csak alkalmi szexeket sikerül össze hoznom, illetve néha eljárok bulizni két haverral.

nov. 3. 13:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Az a te legnagyobb bajod, hogy hasonlítgatsz, a saját életedet összehasonlítod a másokéval, ami teljesen felesleges és értelmetlen. Sokkal boldogabb lennél, ha csak saját magaddal foglalkoznál, abból hoznád ki a saját tempódban a maximumot.
nov. 3. 13:41
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan, hogy megfelelő életszakasz valaminek… ahogy írja 1-es ne hasonlítgasd magad másokhoz, mert felesleges.

Mindenki a saját ideje szerint él, nem vesztettél semmit, hogy te nem ott tartasz, ahol mások.

nov. 3. 13:44
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor más életét akarod élni vagy a sajátodat?
nov. 3. 13:53
 4/14 Irdatlan Infláció ***** válasza:
100%
Már látszik is a hátránya. Kórosan hasonlítgatod magadat másokkal. Ki afa§zt érdekelnek ezek a dolgok
nov. 3. 13:53
 5/14 anonim ***** válasza:
nov. 3. 13:56
 6/14 anonim ***** válasza:
28%
Örülj neki hogy te más vagy. A más az jobb, érdekesebb.
nov. 3. 15:05
 7/14 A kérdező kommentje:
#6 Ettől nem leszek érdekesebb, érdekes az aki feltalál valamit például
nov. 3. 15:27
 8/14 anonim ***** válasza:

Bizonyos dolgok kitolódnak, vagy akár ki is maradnak az életedből.

(btw ugyanebben vagyok mint te, és még az életkor is stimmel :D)

nov. 3. 16:06
 9/14 anonim ***** válasza:
Mondjuk először válaszd szét a karriert és a magánéletet
nov. 3. 16:29
 10/14 anonim ***** válasza:
37%
Hogy valaki feltalál valamit Attól még lehet egy unalmas kis senki.. a különcök mindig érdekesebbek. Dehogy a kérdésedre és válaszoljak 🌟semmilyen🌟 mindenkinek még van a maga ritmusa
nov. 3. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!