30 évesen le vagyok maradva?
Figyelt kérdés
A húszas éveim arról szóltak, hogy egyik munkahelyről mentem a másikra, illetve bulizni is csak 26-27 évesen kezdtem el, nem volt valami eseményekkel teli életem, pénzem pedig sosem volt, most is csak 65 ezer Ft van a számlámon, de legalább hitelem nincsen, normális kapcsolatom még soha nem volt, akit a szüleimnek betudtam volna mutatni.ma 21:38
2/10 anonim válasza:
Hass, alkoss gyarapíts s a haza fényre derül...
3/10 anonim válasza:
Le, de felesleges másokhoz viszonyítanod magadat. Meg ez változó is. Most nekem is csak kb 150 ezer forintom van már következő fizuig, tavaly ilyenkor havonta ennyit raktam félre. Előtte volt egy 10 éves kapcsolatom, most szingli vagyok. (Ez nincs összefüggésben, pont akkor tudtam elkezdeni félrerakni, amikor egyedülálló lettem és utána találtam egy jól fizető munkahelyet, csak sajnos elrontották azt a helyet, a mostani nem fizet olyan jól, de sokkal nyugisabb, jobb fejek a kollégák is, most jó.)
A lényeg, hogy megtaláld a pozitívumokat az adott helyzetben. Én speciel baromi jól érzem most magamat.
4/10 anonim válasza:
le. Épp itt az ideje változtatni a dolgokon akkor.
5/10 A kérdező kommentje:
Hol kéne tartanom 30 évesen?
ma 22:02
6/10 A kérdező kommentje:
A szüleim nagyon aggódnak, hogy nem lesznek nagyszülők
ma 22:03
7/10 anonim válasza:
"Hol kéne tartanom 30 évesen?"
Ott, hogy nem másokat kérdezgetsz, mihez kezdj az életeddel.
8/10 anonim válasza:
27 vagyok és én is sorstàrs. Munka nem nagyon akad, ha igen tipik csicskameló, magánéletem jobb hìjjàn egy nagy nulla, van 1-2 barátom, de ennyi.. Ha lehetne visszamennék legalább 10 évet az időben. Bánom, hogy annak idején nem tanultam és nem szocializàlódtam. Akkor lettek volna barátaim és normális munkám. Annyi a pozitívum, hogy csöves nem vagyok, van hol laknom.
9/10 anonim válasza:
El vagy maradva, de még nem maradtál le semmiről.
10/10 anonim válasza:
8# És ha ìgy marad, az az 1-2 ember is ràmun majd, rövid időn belül. De igazából nem csodálom, senki sem akarna egy csődtömeggel barátkozni. A pénzhiàny pedig már a munkàtlansàgból ered. Ha nem szedem össze magam, mindenki kikopik mellőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!