Nagyon levagyok maradva 30 évesen?
Figyelt kérdés
Nincs párom,nincs gyerekem még itthon élek. A munkàm sem a legjobb.Bàr a mai ingatlan árak mellett nem igazàn tudnék sajàt lakást venni.
Nem vagyok boldog sem.
Sokszor egyedül érzem magam hiába vannak barátnőim.
30/N
2022. júl. 10. 16:19
1/9 anonim válasza:
Sokszor nem baj az, ha le vagy maradva, ha olyan dolgokkal maradtál le, ami csak nyűg. Márpedig minden, amit felsoroltál, végső soron nyűg és felelősség, némi boldogsággal: a pulya is, a házasság is, a saját ingatlan is... Tarthatnál előrébb, de ne olyan dolgokban akarj, amivel mások is csak küzdenek és beleöregednek.
2/9 anonim válasza:
Én is ennyi vagyok és ugyanúgy itthon élek, nincs párkapcsolatom, sem gyerekem, sem barátaim. Igazából gyereket és férjet nem is szeretnék, a lakást is csak azért, hogy legyen valami bevételem belőle... De azt érzem, hogy felesleges élni és semmi értelme szenvedni az életben. Sokszor azt tanácsolták, hogy próbáljak kisebb célokat kitűzni és elérni, ezzel jobb lesz a lelkemnek, de szerintem semmi értelme és aki ilyeneket tanácsol, nem igazán van tisztában ezzel az érzéssel.
3/9 anonim válasza:
Mi akadályoz a párkeresésben? A férfiakat nem érdekli, hogy mennyit keresel, vagy hogy mamahoteles vagy. Még szépnek sem kell lenned, csak ha a szőke herceg az ideál.
Nekem még barátaim sincsenek, kapcsolatom nincs és nem is lesz, mert ronda, önbizalom hiányos pasi vagyok.
Ti nők állandóan panaszkodtok, pedig aranybányával a lábatok közt születtek.
4/9 anonim válasza:
Én szívesen ismerkednék és barátkoznák is.
Helyileg merre éltek?
5/9 Noren1989 válasza:
Tudod, h mitől lennél boldog?
7/9 anonim válasza:
És még a biológiai órád is ketyeg. Amúgy minden nő el kell még a leghülyébb is. Te mér nem?
8/9 anonim válasza:
Hozzám képest nem vagy lemaradva.
9/9 anonim válasza:
Inkabb lepj le albiba. Tudsz athivni haverokat meg pasizni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!