Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 30 évesen le vagyok maradva?

30 évesen le vagyok maradva?

Figyelt kérdés
A húszas éveim arról szóltak, hogy egyik munkahelyről mentem a másikra, illetve bulizni is csak 26-27 évesen kezdtem el, nem volt valami eseményekkel teli életem, pénzem pedig sosem volt, most is csak 65 ezer Ft van a számlámon, de legalább hitelem nincsen, normális kapcsolatom még soha nem volt, akit a szüleimnek betudtam volna mutatni.

nov. 18. 21:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

"Hol kéne tartanom 30 évesen?"

Ez nem verseny. Nincs olyan, hogy "kéne". Érezd jól magad ahol éppen vagy, ne másokkal hasonlítsd össze magad!

nov. 18. 23:48
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Miért kellene másokkal versenyezni?

Nagynénémet 35 évesen leszázalékolták, más meg 20 évesen BMW-t, lakást kap a szüleitől.

Nem egyforma esélyekkel indulunk.

Persze, ha te mindenáron megakarod mutatni másoknak, akkor vehetsz fel hitelt drága telóra, autóra, nyaralásra, de mások ettől még ezeket zsebből kifizetik, akár munka nélkül is.

A végén mind ugyanoda jutunk, így a versengésnek semmi értelme.

nov. 19. 01:58
 13/16 anonim ***** válasza:
9%
Én már leszarom ezt a világot, nem leszek csicska és birka, tőlem jöhet az apokalipszis! Jót fog tenni ennek a Földnek!
nov. 19. 08:09
 14/16 anonim ***** válasza:
44%
13~ Nem vagyok negatív ember, de ezt most élem szintén.
nov. 19. 08:58
 15/16 anonim ***** válasza:
Akkor PACSI! ✋
nov. 19. 12:47
 16/16 anonim válasza:
Soha nem késő újrakezdeni. Többen írták itt, hogy mindenkinek máshol van a start vonal. Nekem is nagyon sok ismerős kapott lakást már a kora 20 as éveikben. Elég sz@rul tud esni, mikor én csak albérletben küszködtem. Ne nézegesd a többieket online, mert az nagyon lehangol. Keress olyan embereket akikkel egy cipőben jártok. Én 30 évesen adtam be egyetemre.
dec. 29. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!