Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mihez kezdjek? Megöregedtem😢,...

Mihez kezdjek? Megöregedtem😢, nem rég még olyan fiatalnak éreztem magam úgy voltam vele hogy még előttem az élet, de pár nappal ezelőtt volt a szülinapomon és rá eszméltem hogy megöregedtem

Figyelt kérdés

jan. 10. 10:57
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg mi is veled öregszünk 😂 most voltam 19 most meg már 32
jan. 10. 11:00
 2/20 anonim ***** válasza:
56%
Fejezd be a rinyálást, mert szánalmas.
jan. 10. 11:04
 3/20 anonim ***** válasza:
49%
Én is 22 voltam, aztán lefeküdtem aludni és 36 évesen keltem. Törődj bele. Már a B oldal pörög 😝
jan. 10. 11:06
 4/20 anonim ***** válasza:
79%

írd össze, hogy ezután min szeretnél változtatni, milyen módon szeretnél másképpen élni.

Ha a kérdésben leírtakra gondolsz, azok önsajnálatot generálva, a múltba rántanak vissza és ekkor nem fog semmi változni, csak unalom fog várni és továbbra sem fogsz semmit tenni.

jan. 10. 11:11
 5/20 anonim ***** válasza:
70%
Hány éves vagy? emlékszek én már 15évesen is azt éreztem nagyon öregszek mert tegnap még 9voltam
jan. 10. 11:13
 6/20 A kérdező kommentje:
5-ös én már 26 éves vagyok😭
jan. 10. 11:19
 7/20 anonim ***** válasza:
81%
26 évesen öregnek érzed magad? :-) Élesen él bennem az emlék, amikor Anyám vitt az oviba, csíkos nadrág volt rajtam, 5 éves lehettem ... most 53 vagyok és baromi jól érzem magam, nem aggódom semmiért, a korom sem érdekel. Lehet, hogy már csak 10 jó évem van, de annak minden percét kifacsarom :-)
jan. 10. 11:26
 8/20 anonim ***** válasza:
77%
#6: és az életed hátralevő részében rinyálni szeretnél? 26 évesen nem vagy öreg, de a magadfajta reménytelen.
jan. 10. 11:41
 9/20 anonim ***** válasza:
68%
Mihez kezdjél? Szerintem válasszál egy urnát akkor.
jan. 10. 11:42
 10/20 anonim ***** válasza:
50%

26 évesen itt sírni? Ritka szánalmas és gyerekes ember vagy. Gondolom se kapcsolatod, se munkád, se pénzed és anyádékon élősködsz, mint egy óriáscsecsemő.

Mi lesz veled, ha majd betöltöd a 30. életévedet? Akkor mit fogsz csinálni? Seggrészegre iszod magad?

jan. 10. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!