Jogosan érzem magam rosszul, mert a 20. szülinapom után 3 nappal egy bögrét kaptam a családomtól?
A szülinapom napján, szinte senkit nem is érdekelt, hogy szülinapom van, aztán rá 3 napra kaptam egy sima bögrét..
Ha még szegények lennénk akkor azt mondom, hogy nem baj, ennek is örülök. De éppen előtte lett véve 10 ezerért csak úgy egy új dekorlámpa itthonra, és a szülinapom utáni hétvégén is elmentek vásárolgatni minden féle egyáltalán nem létfontosságú dolgot, és annak is a vége 20-20 ezer volt..
Nagyon rosszul érzem magam, hogy ennyire nem foglalkozott senki a 20. szülinapommal, hogy mindenkit egybevetve, ha minden ajándékom felsorolnám, nem kell sorolni, mert azt az egy bögrét kaptam és abszolút semmi mást. A húgom ezzel ellentétben mindig rengeteg jó dolgot kap, és csak pár nappal van korábban a szülinapja, mint az enyém.
Miért sz_rnak le ennyire? Még együtt lakok a családommal, és soha nem csináltam olyat, ami miatt rosszabb lennék pl a hugomnál..
Boldog szülinapot:)
Szerintem jogos, hogy rosszul érint, főleg ha húgnak normális szülinapja és ajándéka van. De sajnos az élet nem igazságos. Majd lesz, amiben neked kedvez jobban!
Ezt vadidegen emberek nem fogják tudni neked megmondani.
Kérdezd a családodat.
Én meg annak örülök, ha senkinek nem jut eszébe a szülinapom, mert nem ünneplem. :D
Jogos. Nekem is rosszul esne.
Egy torta vagy házisüti, egy kis kedvesség, törődés jól esett volna. Ajándék nem is kell, csak érezd, hogy törődnek veled.
Ezt egyébként csak te tudhatod, hogy miért van így. Mi nem ismerjük a családodat. Szerintem nyugodtan mond el a szüleidnek, hogy furán sikerült a szülinapod és hogy volt-e valami okuk rá, hogy nem foglalkoztak vele.
Jajj nehogy már minden anya előtt le kelljen borulni, csak azért mert megszülte. Nyilván nem teljes önzetlenségből tette. Ez akkora baromság, minthogy az öregeket tisztelni kell a koruk miatt, Nem az ÉRDEMEIK miatt, hanem az ÁLLAPOTUK miatt! Mekkora hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!