Mit csináljak, ha a családomtól agyphaszt kapok?
az anyám mindig beszél, 30x egymás után ugyanazt elmondja, senkihez soha nincs egy kedves szava, csak mindenkit szid, a nővérem meg a kölyke még velünk laknak, az a kis nem is mondom, micsoda meg a halálba kerget...basszus 6 éves és állandóan a gép előtt tesped, dagadt, mint valami víziló, állandóan árulkodik, meg azt csinálja, hogy elkezd indokolatlanul ütögetni, vagy mondja nekem, hogy -Buta, buta, buta, buta...és ezt ismételgeti, én meg rászólok, hogy hagyja már abba és folytatja, és mikor már teljesen kiborít, rácsapok a kezére és bőgve megy árulkodni a nagyanyjának, hogy én megvertem és én vagyok a rossz...
Meg azt bírom, hogy egy csomó bútoromat átvitték az ő szobájába, pl. volt egy fiókos szekrényem és az is a hülyegyereké lett, így én most a fehérneműimet ilyen kis nyomorék kosárkákban tartom...
Mit csináljak?? Néha már ott tartok, hogy egy hajszál választ el attól, hogy azt a kis kölyköt fejbe ne rúgjam vagy a nagyanyját le ne üssem...tiszta idegbeteg vagyok ezektől.
16L
"Mindig beszélek a lányomnak, de hiába mondom el a dolgokat 30x egymás után, akkor sem érti meg. Az unokahúgával pedig olyan csúnyán bánik, félünk tőle, hogy ennél jobban is bántani fogja. Tinédzser a szentem, és a hormonális változások mentálisan instabillá tették. Hogy magában és a bútorokban ne tegyen kárt, elvettük tőle az éles sarkú szekrényeket és kapott fonott kosarakat, amivel nem tud eret vágni. Tiszta idegbeteg.
45L"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!