Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, ha a családomtó...

Mit csináljak, ha a családomtól agyphaszt kapok?

Figyelt kérdés

az anyám mindig beszél, 30x egymás után ugyanazt elmondja, senkihez soha nincs egy kedves szava, csak mindenkit szid, a nővérem meg a kölyke még velünk laknak, az a kis nem is mondom, micsoda meg a halálba kerget...basszus 6 éves és állandóan a gép előtt tesped, dagadt, mint valami víziló, állandóan árulkodik, meg azt csinálja, hogy elkezd indokolatlanul ütögetni, vagy mondja nekem, hogy -Buta, buta, buta, buta...és ezt ismételgeti, én meg rászólok, hogy hagyja már abba és folytatja, és mikor már teljesen kiborít, rácsapok a kezére és bőgve megy árulkodni a nagyanyjának, hogy én megvertem és én vagyok a rossz...

Meg azt bírom, hogy egy csomó bútoromat átvitték az ő szobájába, pl. volt egy fiókos szekrényem és az is a hülyegyereké lett, így én most a fehérneműimet ilyen kis nyomorék kosárkákban tartom...

Mit csináljak?? Néha már ott tartok, hogy egy hajszál választ el attól, hogy azt a kis kölyköt fejbe ne rúgjam vagy a nagyanyját le ne üssem...tiszta idegbeteg vagyok ezektől.

16L

2013. nov. 24. 18:43
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
79%
De édes vagy :)
2013. nov. 24. 18:50
 2/50 anonim ***** válasza:
52%
Ejjha, ez kemény. Mármint a stílus, ahogy beszélsz róluk. Engem is sokmindenki idegesít, de azért idáig nem süllyedek, főleg nem családtagok esetében.
 3/50 A kérdező kommentje:
nagyon. csak már akkor gyomoridegem van, mikor belépek ebbe a rohadt házba.
 4/50 anonim ***** válasza:
29%
Ezen nem lehet segíteni. Sajnálom, ez az igazság. Gyorsan fogni kell a cuccaidat, és ott hagyni a házat, mielőtt valakinek komolyabb baja esik.
2013. nov. 24. 18:54
 5/50 anonim válasza:
75%
Bármilyen nehéz is, próbálj meg nyugodt maradni, igyekezz minél jobban tanulni, aztán egyetem alatt menj kollégiumba vagy albérletbe. Tudom, nem ezt akartad hallani, de mást nem nagyon tudsz tenni.
2013. nov. 24. 18:57
 6/50 A kérdező kommentje:
hát az lesz...ahogy leérettségiztem, nem érdekel, ha egy híd alá kell mennem, én ezekkel nem fogok együtt élni és soha többé még csak látni se akarom őket. egyedül talán apámmal fogok szóba állni, a többi rohadjon csak meg egyedül élete végéig.
2013. nov. 24. 18:57
 7/50 A kérdező kommentje:
18:57 legalább lenne akkora pofád, hogy üzenetbe válaszolj, nem az, hogy még külön képecskét szerkesztesz belőle :) képkeretet nem akartál köré szerkeszteni? :)
2013. nov. 24. 18:58
 8/50 anonim ***** válasza:
69%
Hát, szívem, éppen arról van szó, hogy neked nem volt gerinced ide kiírni a véleményed. :) Én nem fogom bekeretezni, de neked ajánlott lenne és kitenni a szobád falára.
2013. nov. 24. 19:00
 9/50 anonim ***** válasza:
69%

"Mindig beszélek a lányomnak, de hiába mondom el a dolgokat 30x egymás után, akkor sem érti meg. Az unokahúgával pedig olyan csúnyán bánik, félünk tőle, hogy ennél jobban is bántani fogja. Tinédzser a szentem, és a hormonális változások mentálisan instabillá tették. Hogy magában és a bútorokban ne tegyen kárt, elvettük tőle az éles sarkú szekrényeket és kapott fonott kosarakat, amivel nem tud eret vágni. Tiszta idegbeteg.

45L"

2013. nov. 24. 19:01
 10/50 A kérdező kommentje:
látom, te is egy okoskodó majom vagy, akit otthon elnyomnak, mint engem, csak te azt hiszed magadról, milyen jól tűröd, mikor ide jársz másokon levezetni a kis feszültségedet :) ez szánalmas.
2013. nov. 24. 19:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!