Mit csináljak, ha a családomtól agyphaszt kapok?
az anyám mindig beszél, 30x egymás után ugyanazt elmondja, senkihez soha nincs egy kedves szava, csak mindenkit szid, a nővérem meg a kölyke még velünk laknak, az a kis nem is mondom, micsoda meg a halálba kerget...basszus 6 éves és állandóan a gép előtt tesped, dagadt, mint valami víziló, állandóan árulkodik, meg azt csinálja, hogy elkezd indokolatlanul ütögetni, vagy mondja nekem, hogy -Buta, buta, buta, buta...és ezt ismételgeti, én meg rászólok, hogy hagyja már abba és folytatja, és mikor már teljesen kiborít, rácsapok a kezére és bőgve megy árulkodni a nagyanyjának, hogy én megvertem és én vagyok a rossz...
Meg azt bírom, hogy egy csomó bútoromat átvitték az ő szobájába, pl. volt egy fiókos szekrényem és az is a hülyegyereké lett, így én most a fehérneműimet ilyen kis nyomorék kosárkákban tartom...
Mit csináljak?? Néha már ott tartok, hogy egy hajszál választ el attól, hogy azt a kis kölyköt fejbe ne rúgjam vagy a nagyanyját le ne üssem...tiszta idegbeteg vagyok ezektől.
16L
Ugyan én vagyok az aki karikatúrát írtam az első oldalra, de most már kezd kicsit sok lenni az osztás amit ez a szegény csaj kap. Én el tudom képzelni, hogy valakinek idióták a szülei, mivel a szülők is emberek, és az emberek egy jó része idióta. A fogalmazás éles nyelvre utal, ami sosem volt egy populáris tulajdonság, de én például értékelem. Nekem szimpatikus, hogy a szar családi körülmények ellenére is jól tanul és szakmai karriert tervez, ami szerintem az itt válaszolók jelentős részének nincsen.
Poszterin: Húzd ki 18 éves korodig, tanulj jól, és felvételizz valami jó egyetemre. Mutasd meg mit tudsz. Hajrá!
"Könnyű úgy okoskodni, hogy még nem voltatok hasonló helyzetben! "
Ezt ki mondta??? Csak vannak, akik tudnak emberként viselkedni, meg vannak, akik nem. Ennyi.
szerintem annak megint nincs értelme hogy "denekemrosszabbvolt". biztos náld is volt rosszabb sorsú ember, nenyi erővel te se panaszkodj, meg annál is van rosszabb. d ez ameber mégsem robot.
hagyjuk már az okoskodást, mintha mindenért csak a "tinikor" lenne a hibás, és az idősebbek se lettek volna sose mérgesek. 30 felett se.
ezek csak gagyi kifogások, hogy elhatárolódjanak, őszintén (hogy én is bunkó legyek) nem látom túl értelmesnek azt az embert, aki egy ideges embertől elvárja hogy ésszerű legyen. főleg nem úgy, hogy ő higgadttan sem képes érvelni.
én azért kínáltam fel megoldást is, nyiván a kérdés inkább csak feszültséglevezetés, de próbáld meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!