Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, ha a családomtó...

Mit csináljak, ha a családomtól agyphaszt kapok?

Figyelt kérdés

az anyám mindig beszél, 30x egymás után ugyanazt elmondja, senkihez soha nincs egy kedves szava, csak mindenkit szid, a nővérem meg a kölyke még velünk laknak, az a kis nem is mondom, micsoda meg a halálba kerget...basszus 6 éves és állandóan a gép előtt tesped, dagadt, mint valami víziló, állandóan árulkodik, meg azt csinálja, hogy elkezd indokolatlanul ütögetni, vagy mondja nekem, hogy -Buta, buta, buta, buta...és ezt ismételgeti, én meg rászólok, hogy hagyja már abba és folytatja, és mikor már teljesen kiborít, rácsapok a kezére és bőgve megy árulkodni a nagyanyjának, hogy én megvertem és én vagyok a rossz...

Meg azt bírom, hogy egy csomó bútoromat átvitték az ő szobájába, pl. volt egy fiókos szekrényem és az is a hülyegyereké lett, így én most a fehérneműimet ilyen kis nyomorék kosárkákban tartom...

Mit csináljak?? Néha már ott tartok, hogy egy hajszál választ el attól, hogy azt a kis kölyköt fejbe ne rúgjam vagy a nagyanyját le ne üssem...tiszta idegbeteg vagyok ezektől.

16L

2013. nov. 24. 18:43
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
75%
Milyen kifinomult teremtés. Főleg, hogy gerinctelenül, priviben oltogatja a népet. Anyád büszke lehet rád.
2013. nov. 24. 19:02
 12/50 anonim ***** válasza:
68%

Hát kislány, zsák a foltját.

A kérdésed alapján egy buta, alpári módon viselkedő és kommunikáló hisztis tini vagy.

Kicsit nézz magadba és vegyél vissaz a nagy arcodból, mert nagy nagy pofonokat fogsz még emiatt kapni az élettől.

2013. nov. 24. 19:02
 13/50 anonim ***** válasza:
66%

"ide jársz másokon levezetni a kis feszültségedet"

Te jó ég. :D Kérdező, ezt inkább te csinálod. Itt senki nem vezetett le semmit szerintem.

2013. nov. 24. 19:04
 14/50 anonim válasza:
83%
Hogy mit csinálj? Hát azt amit éppen most is csinálsz, add ki magadból, őrjöngj egyet névtelenül a neten.
2013. nov. 24. 19:05
 15/50 A kérdező kommentje:
19:02 ki oltogatott kit? :D mi van, nem tudsz olvasni? :D amúgy persze, majd pont az ő megbecsülése fog érdekelni :P
2013. nov. 24. 19:05
 16/50 anonim ***** válasza:
93%

"mikor ide jársz másokon levezetni a kis feszültségedet"

Ööö... Most magadról beszélsz? :D

2013. nov. 24. 19:06
 17/50 anonim ***** válasza:
57%
De egy szánalmas utolsó buta csitri vagy te 16 évesen..
2013. nov. 24. 19:08
 18/50 anonim ***** válasza:
89%
Ez kész. XDDD Hogy próbál kiosztani mindenkit, tényleg elég sok feszkó lehet benne. :DDD
2013. nov. 24. 19:08
 19/50 anonim ***** válasza:
94%
Harcias kis sunci lehet, azért én kipróbálnám egy körre. :)
2013. nov. 24. 19:10
 20/50 anonim ***** válasza:
90%

Ismered azt a nótát, te lyány, hogy:

Kösd föl magad-,

Kösd föl magad-,

Kösd föl magadra harci kardodat!

2013. nov. 24. 19:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!