Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, ha a családomtó...

Mit csináljak, ha a családomtól agyphaszt kapok?

Figyelt kérdés

az anyám mindig beszél, 30x egymás után ugyanazt elmondja, senkihez soha nincs egy kedves szava, csak mindenkit szid, a nővérem meg a kölyke még velünk laknak, az a kis nem is mondom, micsoda meg a halálba kerget...basszus 6 éves és állandóan a gép előtt tesped, dagadt, mint valami víziló, állandóan árulkodik, meg azt csinálja, hogy elkezd indokolatlanul ütögetni, vagy mondja nekem, hogy -Buta, buta, buta, buta...és ezt ismételgeti, én meg rászólok, hogy hagyja már abba és folytatja, és mikor már teljesen kiborít, rácsapok a kezére és bőgve megy árulkodni a nagyanyjának, hogy én megvertem és én vagyok a rossz...

Meg azt bírom, hogy egy csomó bútoromat átvitték az ő szobájába, pl. volt egy fiókos szekrényem és az is a hülyegyereké lett, így én most a fehérneműimet ilyen kis nyomorék kosárkákban tartom...

Mit csináljak?? Néha már ott tartok, hogy egy hajszál választ el attól, hogy azt a kis kölyköt fejbe ne rúgjam vagy a nagyanyját le ne üssem...tiszta idegbeteg vagyok ezektől.

16L

2013. nov. 24. 18:43
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:
Jól van :)) azt kívánom mindegyik hülye parasztnak, amelyik nem képes az én szemszögemből nézni a dolgokat, csak ítélkezni, hogy ti is ilyen családban éljetek egyszer és minden egyes nap gyomorideggel menjetek haza és egész este azt hallgassátok, hogy a szüleitek hogy ordibálnak egymással és azzal fenyegetőznek, hogy megölik egymást, a többi idegbajukat meg rajtatok vezessék le és minden egyes nap éreztessék veletek is, hogy kár, hogy megszülettetek és hogy soha semmi nem lesz belőletek :)
2013. nov. 24. 19:12
 22/50 anonim ***** válasza:
43%

Én sajnálom a kérdezőt.. Végül is csak ezt az egyfajta viselkedésmódot ismeri, hiszen ebben él. Mivel nem tudja hogy kell normálisan kommunikálni, hogy kell ismeretlen embereknek tiszteletet adni, ha már ő kér segítséget, így ne rójátok fel neki, hogy annyira egyszerűen primitív a lelke.

Nem ismer más viselkedési formát..

Tudjátok.. azt mondják a cigány is azért szarik a szoba közepére, mert nem tanulta meg, hogy a wc mire jó.. Hát a kérdező is azért ilyen amilyen mert nem tanulta meg, hogy kell emberségesen viselkedni.. Én tényleg sajnálom, szegényt..

2013. nov. 24. 19:13
 23/50 anonim ***** válasza:
83%

Képzeld, pont ilyen családban nőttem fel én is, csak pluszban még apám le is szúrta a testvéremet!

Mégsem viselkedek egy utolsó parasztként más emberekkel!

Igazuk van, te így semmire sem fogod vinni!

2013. nov. 24. 19:13
 24/50 A kérdező kommentje:
23/23 majd meglátjuk :) gyógyszerész szeretnék lenni, igaz, még csak 9.-es vagyok, de eddig csak 4-eseim és 5-öseim vannak, próbálok megdolgozni a jó jegyekért, úgyhogy remélem, meg is lesz az eredménye :) már csak azért is, hogy egyszer beleröhögjek a képedbe :))
2013. nov. 24. 19:15
 25/50 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező, mi pedig kívánjuk neked, hogy ez legyen az életben a legnagyobb problémád és boldog életed lesz.
 26/50 anonim válasza:
39%

"Tudjátok.. azt mondják a cigány is azért szarik a szoba közepére, mert nem tanulta meg, hogy a wc mire jó.. Hát a kérdező is azért ilyen amilyen mert nem tanulta meg, hogy kell emberségesen viselkedni.. Én tényleg sajnálom, szegényt.."

A fenéket arról van szó, hogy nem tanulta meg. Egészen egyszerűen csak rohadtul elege lehet már az egészből, és nincs türelme jópofizni a sok kötekedő válaszolóval.

27/50 anonim ***** válasza:
81%

Igen? Azért, hogy egy ismeretlen ember orra alá dörgöld?

Nagyon komoly gondok vannak nálad, már alap szinten is. Menj el pszichológushoz.

Másrészt meg én normálisan, értelmesen beszéltem veled, akkor velem te ne beszélj ilyen stílusban, mert nem te szrtad a spanyol viaszt!

2013. nov. 24. 19:17
 28/50 A kérdező kommentje:
ott a pont a 26. válaszolónál...fura, az osztálytársaimmal pl. jól kijövök, mert ők nem csak azt veszik észre, hogy jajj, most egy adott pillanatban milyen a hangulatom és már rögtön ez alapján ítélnek meg és utána szidnak oldalakon keresztül, hogy milyen hülye vagyok és semmi se lesz belőlem :)
 29/50 anonim ***** válasza:
89%

"meg is lesz az eredménye :) már csak azért is, hogy egyszer beleröhögjek a képedbe :))"

Látod, ezért nem fogod vinni semmire, meg ezért nem fog szeretni senki, ezért nem érzed jól magad a családoddal sem, mert ez az ami motivál téged. Hogy mások képébe röhögj. És nem az, hogy mondjuk azt csináld, amit szeretnél.

30/50 anonim ***** válasza:
76%

Mert azt osztálytársaid is ilyen szintű 16 évesek lehetnek, azért!

Normális, értelmes embereknél ez a stílus elfogadhatatlan!

2013. nov. 24. 19:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!