Nagyon szeretek keilabdazni es mindenki szerint jo vagyok benne. Apa pedig ezek hallatan rogton erdeklodott es kapott egy elit iskolat gyorben ahol felmeres utan fel is vennenek. Mit tegyek? 800 meterre lennek a csaladomtol.
Én is a 800 méteren nevetek :D Azt azért ki lehet bírni...
Ha szereted csinálni, akkor szerintem próbáld meg. Nem rossz dolog koleszosnak lenni :) És ha nem jön be, még mindig lehet új iskolát választani.
Jah, elég egyértelmű, hogy 800 km akart lenni. (Esetleg 80, ha még nagyobb az elírás).
Versenyszerűen szeretnél sportolni? Ha a válasz igen:
Szerintem add meg magadnak az esélyt, mert keveseknek adatik meg, hogy ekkora lehetőséget kapjanak. Te tehetséges vagy valamiben, volt lehetőséged, hogy ezt meg is találd, és most arra is van, hogy kihasználd ezt. Veszíteni valód nincs. A családod mindig ott lesz melletted akkor is, ha fizikálisan nagy a távolság. Eleinte biztos nehéz lesz, ha bevállalod. Adj időt magadnak. Ha egy év után úgy érzed, hogy nem megy, akkor válts sulit.
A bátyám is utálta eleinte a gimnáziumot, ahová járt (szintén koleszos lett), az első héten sírva hívta fel anyumat (pedig sose volt egy érzékeny, sírós típus), hogy vigye el onnan. Pár hónap múlva már 6 lóval sem lehetett volna onnan elvontatni, annyira megszerette a helyet.
Szóval hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!