Szilveszteri elegáns bál, party, elit buli? Hol lehet már manapság ilyet találni? A család, barátok bulielképzeléséből már nem kérnék.
Minden szilveszerkor két megoldás létezik:
1. Vagy elmegyek a barátaimmal egy házibuliba, vagy az utcára, vagy bárhova, és nézhetem, ahogy ők segg részegre isszák magukat, amíg ez nem az én világom. Vagy...
2. Otthon maradok, nyugiban, filmet nézve, éjfélkor a szüleimmel koccintva, de ez se mehet több évig, csak kikéne mozdulnom...
Nekem alapvetően nem jön be ez a "tróger" bulizás, hogy mindig csak a pia a lényeg, semmi más.
Hol lehet találni az én ízlésemnek megfelelő bulit? :S
20/L
Talán éttermek, vagy normális bárokban. Néha szoktak ott ilyeneket rendezni. Nézz körül.
B.Ú.É.K. !!
Mi a a férjemmel bibliakörrel bulizunk, ami egyébként egy remek baráti társaság is. Van alkohol is, de soha senki nem részegedett még le. Egész éjjel nagyon jól érezzünk magunkat, beszélgetünk, nagyokat játszunk, nevetünk... Tudod, én azt nem értem, hogy lehetnek ők a barátaid, ha egyszer nem érzed magadat jól a társaságukban. Nem kellene inkább egy hozzád jobban illő baráti társaságot keresned?
33/L
Olyan emberek társaságát kell keresni, akik a normális szórakozás hívei. A bálok, partik nagyon drágák, ide egyébként sem mehet akárki. Kezdésnek kinézhetsz egy jobb hotelt, wellness szállodát, ilyen helyeken gyakran szerveznek szilveszteri fogadásokat, partikat. Biztos van hozzád hasonló, intelligens barátnőd (vagy pasid), akivel el tudtok menni.
Fanni
Köszönöm a válaszokat!
Igen, tudom, kicsit fura, hogy ők a barátaim. De egyébként jól elvagyok velük, remekül elbeszélgetünk, stb. Csak ezek a fránya bulik...
Persze van olyan barátom, aki inkább hajlik erre az elegánsabb bulivonalra. Majd keresünk valamit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!