Mi kell ahhoz, hogy bekeruljek MH 34. Bercsényi László Különleges Műveleti Zászlóaljba?
Juhász Mariann zászlós
HM-tel.: 02-43-7260
E-mail: mariann.juhasz73@gmail.com
Itt van a honvedelem.hu-ról nyílvánosan kikereshető elérhetőség a zászlóaljal kapcsolatban, többet nem találtam.
már miért ne? Van ott ímél cím is. Már ilyenkor el kell döntened, hogy mit szeretnél csinálni, és ha ez esetleg mégse jönne be, tudd meg most :).
Egyébként én is katonai pályára készültem, a fizikum meg is van hozzá, csakhogy lúdtalpas vagyok és szemüveges :DD
"Egyébként én is katonai pályára készültem, a fizikum meg is van hozzá, csakhogy lúdtalpas vagyok és szemüveges"
És ezért megbuktál a felvételin?
Ezzel tisztaba is vagyok ès éppen ezert akarom majd egyszer megprobalni,nem csak lovoldozni szeretnek.
A kisfilmet mar megneztem.Lehet kizáró ok a küzdősport hianya?
Kizáró ok, dehogy lehet. Ilyen hülyeséget, azt hiszed körbemennek, és hazugságvizsgálóval megkérdezik csinálsz-e valamilyen küzdősportot? Nem, természetesen, de aki ilyesmit csinál évek óta az már tudja milyen ha megütik erősen, vannak fogások a tarsolyában. Ettől nem fog előnnyel indulni. De az illetőnek személy szerinte könnyebb dolga van.
Pont ilyenen dől el, bekerülsz-e vagy nem. Mert ez az. És nincs túl gyakran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!