A MH 34. Bercsényi László Különleges Műveleti Zászlóalj katonái tényleg kemények?
Olvastam hogy kapnak zöld sapkás kiképzést is,modern felszerelésük van,és egy 3 hetes kemény túlélési gyakorlaton részt kell venniük ahol nem telefonálhatnak a családtagjaiknak,nemtom mennyi időt kapnak evésre, és alig 1-2 jelentkezőt vesznek csak fel.
Tényleg ilyen kemények vagy eltúlozzák a bemutatásukat? És a szomszédos országok különleges katonáihoz képest milyen szinten vannak? Hány főből állhat kb?
"...egy 3 hetes kemény túlélési gyakorlaton részt kell venniük ahol nem telefonálhatnak a családtagjaiknak..."
Az már tényleg kemény.:D Nem is értem, hogy bírják.:D
A viccet félretéve, mivel különleges erőkről van szó, természetesen jól megválogatják őket. Speciális kiképzést kapnak, mint minden különleges erők kötelékébe tartozó katona általában. Nem hétköznapi emberek, ebben biztos lehetsz.
"Tényleg ilyen kemények vagy eltúlozzák a bemutatásukat?"
A bemutatásuk messze nem tükrözi a képzés valódi keménységét és a tényleges képességeiket.
"És a szomszédos országok különleges katonáihoz képest milyen szinten vannak?"
Ne menjünk bele összehasonlításokba, maradjunk annyiban, hogy igen magas szinten állnak.
"Hány főből állhat kb?"
Névleg zászlóalj. Valójában jóval kevesebb. Pontos számot nem mondanék.
Lehetséges némi keveredés van az információdban bár az is lehet hogy én tévedek:
Tényleg kemény kiképzést kapnak, meg minden, de sztem keveredik a KMZ és a rohamlövész kiképzés
Ismétlem lehet én tévedek...és nem azért írtam, h szemrehányó legyek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!